من همش با گوشیمم اعصابم خورد شد شغل ندارم یعنی نیس باشه هم حقوقش خیلی کمه خواستم برم تو دفتر پیشخوان کار کنم از۸صب تا ۲ظهر از ۴ظهر تا ۸شب ۱میلیونو۲۰۰میداد ای خااااااااااک توووسر صاحبش اخه آشغال من دوشیفت بیام کل زندگیم تو کار باشه فقط یک و ۲۰۰بهم بدی عوضی
اره واقعا زوره ولی به جنبه مثباش که نگاه کنی تجربه کاریت زیاد میشه،وقتت پر میشه،یه کمویی همپول داری هر چند نمیشه حسابش کرد ولی بهتر از هیچیه،جای دیگه که خواستی بری سابقه کار داری و...
💕🌱برایسلامتیآقاامامزمان(عج)صلواتبفرستین🌱💕. ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاغل هستم و ساعات کاریم هم خیلی زیاده .. در مواقعی که پروژه نداشته باشم فیلمنامه مینویسم .. ورزش میکنم .. ساز میزنم ..نقاشی میکنم .. با دخترم وقت میگذرونم .. آشپزی میکنم .. دورهمی های دوستانه داریم و البته جلسات متناوب کاری .. اصولاً وقتم به بطالت نمیگذره و معمولاً وقت کم میارم ،😕
به نظر منم اونکار ارزشی نداره. آدم باید دنبال هنر بره. از قدیمم گفتن هنر برتر از گوهر آمد پدید. ببین شما روزی ۸ ساعت اونجا وقت بذاری آخرشم کاری یاد نمیگیری. پس همون وقت و بذار و یک کار هنری خوب یاد بگیر و ازش درآمد کسب کن. خودت واسه خودت کار میکنی
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
بلد نیستم تولید محتوا فکر کنم نرم افزار سئو باید بلد باشی
نه سئو لازم نیست، فقط باید مطلب بنویسی، فقط نوشتن، مثلاً برای هر کلمه ۱۰۰ تومان بهت میدن، در نظر بگیر که اگر روزی یک مطلب ۱۵۰۰ کلمه ای بنویسی تو یه ماه ۴ میلیون و پانصد بهت میدن
واقعا آخه من هرآگهی تولید محتوایی دیدم ،گفته بود باید کار با نرم افزار سئو بلد باشی و از سایت ...
باید این دو کار رو انجام بدی، یک: سایت جاباینجا آگهی های تولید محتوا زیاد میزارن اونجا یه رزومه درست کن و برای شرکت ها بفرست، بگو میخوام دورکاری کنم. دو: برو تو سایت لینکدین ثبت نام کن و پروفایلت رو بزن content writer ویک پست بزار که دنبال پروژه تولید محتوا هستی. به همین راحتی قول میدم کمتر از یک ماه کارتو پیدا میکنی