2777
2789

من به مامانم گفتم ضربشو زد نزاشت منو عشقم بهم برسیم جدامون کرد الان شدم یه آدم خیلی خیلی عصبی ک حتی با شنیدن صدای نفس خودمم حس جنون بهم دست میده ی آدم مغرور و خشک و بی احساس  اصلا دیگه مث قبل نیستم خیلی بد شدم عصبی شدم و زود ب زود گریم میگیره اینقد گریه میکنم و بغض ک رگ گردنم متورم میشه عینه مردا.. و نفسم بالا نمیاد 😪

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا که دکترای ر ی د ن به زندگی ادمو دارن  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مادر صلاح شما رو میخواسته عزیزم . چند سالته؟؟

شما درست میگی. حوصله بحث ندارم تاپیک قبلیمو بخون و متوجه میشی :) 

نهایت سواستفاده رو کرده مادرت، متاسفانه عزیزم...بله قبول دارم حرفتو حقه ...حالا که گذشته سعی کن آنقدر خودخوری نکنی، ایشالا روزهای قشنگ و روشن تو راهه، آنقدر ناامید نباش، خدا جای حق نشسته نمیزاره تنها و شکسته بمونی ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
نهایت سواستفاده رو کرده مادرت، متاسفانه عزیزم...بله قبول دارم حرفتو حقه ...حالا که گذشته سعی کن آنقد ...

بجز عشقم ارزوهامم دوست داشتم :) مامانم میدونست عاشق درس خوندم گفت ترک تحصیل کن تا دیپلم بیشتر نخون! و واقعا سر حرفش هست همونجور ک اینو ازم گرفت اینکارو هم بام میکنه.. کاری کرد بام ک خودکشی کنم و کارم ب بیمارستان بکشه و سابقه دار شم🙂

موافقم باهات مادرت مشیمون نیست؟؟

اصلا تازه کاری باهم کرد من خودکشی کردم! اصلا تو بیمارستان بهم سر نزد عینه غریبه روز آخر اومد ی ساعت موند و رفت هه 

استارتر یه نگاهی به تاپیکت هات انداختم عزیزم، واقعا به مداخله‌ی قضایی یا امدادی نیاز داری😔😔 تو حتی اگر به عشقت هم میرسیدی یا در آینده برسی، این مادر نمیزاره آب خوش از گلوتون پایین بره ...حتما حتما کمک بگیر از اورژانس اجتماعی یا بهزیستی یا خود مدرسه...این طوری واقعا در معرض خطر جسمی و روحی هستی ...همین که میبینه آزادانه میتونه هر رفتاری باهات داشته باشه، دست به هر برخوردی میزنه حتی فیزیکی 😔 خواهش میکنم کوتاه نیا و دلت نسوزه و این آدم پست و ظالم رو از زندگیت حذف کن، مطمعن باش آنقدر هم که مامانت فکر میکنه مملکت بی صاحب نیست ...راهشو پیدا کن، مدرک جمع کن و از یه جایی شروع کن، صلاحت نیست موندن تو خونه ای که نه امنیت جانی هست نه روانی ...حداقل اونو بیرون کنید بره پی خوشگذرونیش....

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
واای بجا خودکشی جلوش در بیا دهه

نمیتونم یهو بغض گلومو میگیره دیگه نمیتونم کاری کنم  کسیم ندارم حمایتم کنه... اینم خیلی ظلمه