2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معاینات دیگر روانجام بده  اگر پدرمادر بیماری ان اف  نداشته باشن  نوروفیبرو  ...

بزرگ هاش حدود یک سانت یک سانت و نیم هست.کوچیک هم داره شوهرم و خاهراش‌و خواهرزاده خاش هر کدوم دوسه تا دارن و مریض نیستن اما پسرم زیادن بردیمش دکتر گف ببرین معاینه چشم ۶ماهگی هم ام آر آی معاینه چشم گف مشکلی نداره الان ۳ماهشه همش میترسم اون بیماری باشه😔

بزرگ هاش حدود یک سانت یک سانت و نیم هست.کوچیک هم داره شوهرم و خاهراش‌و خواهرزاده خاش هر کدوم دوسه تا ...

ببین  من  خونواده  همسرم این بیماری  رودارن  من خیلی دکتر رفتم  گفتن  یکی از والدین  اگر بیماری روداشته باشه  بچه  هم ۵۰  درصد ممکنه  بگیره  

اگر خودت وشوهرت سالمی نگران نباش

شوهرتو ومیخواستی  ببری آزمایش وزنتیک ببینی شوهرت این بیماری روداره یانه

واینکه  این بیماری غدد پوستی  وضعف استخوان  میاره  ایاشوهرشما  چشم  ضعیف  استخوان  ضعیف  هوش پایین وقدکوتاه  دار۶

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ببین  من  خونواده  همسرم این بیماری  رودارن  من خیلی دکتر رفتم  گفتن & ...

نه عزیزم هیچ کدوم ازاین رو ندارن فقط دوسه تا لکه کوچیک‌و کمرنگ داره خواهراش یدونه بزرگ دارن و خواهرزاده خاش همه هم سالمن اما لکه های بچم زیادن ازاین میترسم بچم ماشالا تا الان که سه ماهه اول و سرحاله هیچ مشکلیم ندارن اما لکه های زیادن