2777
2789
عنوان

صدای پسر صابخونه رو مخممههه

289 بازدید | 18 پست

چقدر سخته مستاجر 😭😭ی پسر گندس آنقدر بلند حرف میزنه از صب تا شب صداش خونه ماست ن میتونم بخابم ن بشینم 

خونمون ی جوری کلااا صدا میره میاد لعنت ب این زندگی یا تو راهرو ساعت اول صبح بلند مامانشو صدا میکنه 

آقا الان میگن خونه خودشونه ولی آداب آپارتمانی یعنی چی دقیقا 

اینطوری بود کرایه نمیدادن

چجوری بگم ب مادرش 

اصلاپله ها رو هم تمیز نمیکنه مادرشون انگار من نوکرش نم هفته ای یکبار تمیز میکنم خسته شدم وضعیتم بیشتر از یک سال اینجوریم

تذکر بده عمل نکرد وقتی خوابه ضبط رو روشن کن صداش تا اخر زیاد 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با خنده و شوخی بگو آره شنیدم پسرتون فعلا چیزیو میخواست مثلا...تا بفهمه قشنگ صداش میره

در مورد پله ها هم بگو خانم فلانی بی زحمت مثلا ی دوز درمیون با من باشه،

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببخشید من جهت اینکه خودم کودک متفاوت دارم فقط میپرسم و حدس خودم میگم ممکنه اون پسر مشکل خاصی داشته باشه البته گفتم فقط دارم حدس خودم میزنم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مگه کرایه نمیدین؟!!

چرا نباید ارامش داشته باشین؟مگه پولتون و از سر راه اوردین

مگه کم کرایه میدین و ننگین هستین؟

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

یه جوری که ناراحت نشن با احترام به مامانش بگو اشکالی نداره

ما چند سال پیشا تو یه خونه مستجر بودیم من یوقتایی که دعوام میشد با خونوادم صدام میرفت طبقه بالا که مستجر وسطی صاحبخونمون بود

بیشعورا بجای اینکه عین آدم بیان باهامون صحبت کنن تذکر بدن رفتن به صاحبخونه گفتن دخترشون مشکل داره

هیچوقت نمیگذرم ازشون آبرومو بردن

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

مثلا پسر خود منم تن صداش خیلی بلنده حتی با اینکه بارها بهش میگم و حتی تو گفتاردرمانی بهش میگن رو اون حساب این گفتم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

تو دوران بلوغه پسره ؟ 

خودت پسر داری؟ بگو ماشاالله پسرتون دیگه داره مردی میشه از صداش که میاد متوجه میشم .( اگه پسر داری، بگو پسر خودمم این روزها رو در پیش داره ماشاالله صدای پسرتونم بلنده ...) اگه تیز باشه میگیره اگه نه از استراتژی دیگه ای باید استفاده کنی 😅

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

گاهی اگه قوانین و مقررات روی برد ساختمان زدن هم میتونه کمک کننده باشه