2777
2789
عنوان

امروز چندتا تاپیک دیدم که....

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 36 پست
ولی به نظرم بچه دار شدن اشتباهه

نمیشه ی نسخه رو واسه همه پیچید

هرکی شرایط خودشو داره

یکی حتی ی بچه نمیتونه تامین کنه

یکی تا ۴ تارو راحت بی برو برگرد میتونه تامین کنه

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران خیلی خوبه بخدا فقط پول نیس کار نیس  من ارزومه بتونم ازدواج کنم بچه بیارم نه کار دارم ن ...

برای چه رشته ای میخوای شرکت کنی؟؟

ان شاءالله قبول شی🤲

خوب خوندی؟رسیدی یه دور کامل مطالب رو بخونی؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

آره من پلنم اینه ازدواج کردم هیچ وقت بچه نیارم

باورت میشه شوهر نادانم بخاطر اینکه پدرش نوه داشته باشه بچه دار شد اونم همون ماه اول عروسی ، یا تو بالا آوردن بودم یا تو بچه داری حالا پدرشوهرم محلش هم نمیزاره فقط واسه حمالی میخادش

برای چه رشته ای میخوای شرکت کنی؟؟ ان شاءالله قبول شی🤲 خوب خوندی؟رسیدی یه دور کامل مطالب رو بخو ...

ابتدایی

ممنون برام دعا کن🤲

اره یه دور کردم خداروشکر ولی زیاد یادم نیس

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

خاله من چهارتا بچه اورد تا پسر بیاره خدا میدونه اگه پسر نمیشد چندتا دیگه میاورد تو خرج همشونم مونده انگار زیر بوته بزرگشون میکنه پسرخالم که بچس ولی دختراش یکیشون هم سنمه انقد دردودل میکنه

کلا زمان پدرمادرای ما میگفتن بچه روزیشو با خودش میده

ولی ماها که نسلمون فرق داره حداقل میدونیم بچه که التماس نمیکنه منو دنیا بیارید وقتی تو خرج خودتون میمونید وقتی میخواید از شوهرتون پول بگیرید هزاربار دو دوتا چهارتا میکنید اخرشم نمیگیرید بفهمید اون بچه فقط میاد دنیا با حسرت یکی مثل خودتونو بزرگ‌میکنید انقد خودخواه نباشید

و بعدا هم‌منت سقف رو سرش و دو لقمه غذا رو بزارید سرش بگید مردم ایتم ندارن

لایکم‌ نکنید💖
ولی توی ایران محدودیت ها خیلی بیشترن

تنها محدودیتش خوانندگی برا خانماس که بیشتر خانما رو اوردن به گروهایی شعر خوانی 

مگه زیباتر از شعر خوانی داریم ؟

ولی اینم بدون خانواده هم تا پشت هم نباشن جایی برا پیشرفت نداریم 

وقتی یه پدر دخترشو حمایت کنه 

چه از نظر   پوشش ( اجازه نده کسی برا دخترش تصمیم بگیره)

کمک کردن تا به جایی رسید

کار کردن 

پشت هم  دربیان بازم جای پیشرفت داریم 

دومین مشکل ریشه ای  فرق گذاشتن بین دختر و پسر

همه جا تبعیض دختر پسری داریم 

هر جا بری همینه 

این یکی باید حتما درست بشه 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
ابتدایی ممنون برام دعا کن🤲 اره یه دور کردم خداروشکر ولی زیاد یادم نیس

منم برای آموزگاری نوشتم

یه دور خوندم ولی احساس میکنم یادم رفتن یا قاطیش میکنم

دعا کن منم قبول شم

شما نمونه سوال هم خوندی؟

من منابع اصلی رو خوندم ولی تست زیاد کار نکردم،  دیگه وقتی نمونده🥲

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه لزوما من خانواده مرفهی داشتم ولی چند سال درگیر افسردگی بودم نمیشه گفت

خب مشکل از کجا بود ؟ 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
تنها محدودیتش خوانندگی برا خانماس که بیشتر خانما رو اوردن به گروهایی شعر خوانی  مگه زیباتر ...

اینو جدی گفتی که تنهااا محدودیت خوانندگی خانوماس؟یا شوخی کردی😑

و غریب کسی ست که محبوبی ندارد 🥰
منم برای آموزگاری نوشتم یه دور خوندم ولی احساس میکنم یادم رفتن یا قاطیش میکنم دعا کن منم قبول ش ...

تست زیاد بزن تست مهمه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...