2777
2789

سلام من ۳بارزایمان سزارین کردم بچه اولم دختربودکه الان ۶سالشه بعداززایمان اولم بعد۳سال بطورناخواسته باردارشدم که اونم دختربودموقع ۸ماه بارداریم زایمان کردم متاسفانه دخترم فوت بعدیک سال که گذشت اززایمان دومم بازخواستم بارداربشم این سری هم برای بارسوم باردارشدم بچم پسربوداونم براثریه حادثه ای فوت کردتوی شکمم دکترامجبورشدن دربیارنش که فهمیدن چسبندگی دارم زایمان سومم به سختی بودتاچسبندگیمم برطرف کردن الان ۲ساله اززایمان سزارین سومم میگذره همسرم بچه میخواداگه بعدچندسال بگذره اززایمان سومم تحت نظردکترباشم میتونم برای بارچهارم بارداربشم خطری برام ایجادنمیکنه درضمن من ۲۴سالمه کلاازاین ۳تابارداری هام یه دختربرام مونده توروخداراهنماییم کنین چیکارکنم ۳تازایمان هامم سزارین بوده میتونم اگه ۵\۶سال اززایمان سومم بگذره تحت نظردکتربازبارداربشم شوهرم واقعابچه میخوادراهنماییم کنین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی چقدر سخته 

تصورشم دردناکه😔

ادم اون دردی که میکشه رو با دیدن بچه تحمل میکنه ولی اگه بچه نباشه خیلی تحملش سخته الهی بگردم😔

مگه دوسال گذشت برو دکتر احتمالا بشه

تا چهار تا میتونی بیاری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نتیجه میگیریم زایمان طبیعی خیلی از سزارین بهتره 

ربطی نداره😊

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه تاپیکی بود که در مورد زایمان طبیعی بعد از سزارین توضیح میدادن خیلی جامع و کامل بود و تجربه خیلیا توش بود سرچ کن پیداش کن بخونش چون طبق تجربه اونا شدنی بود دکتر هایی هم که حرفه ای بودن در این مورد رو هم معرفی کرده بودن 

سزارین اگه اشتبا نکنم تا۴بار هست ولی چهارمی خطرش زیاده،اگه باردار شدین لطفا مراقب خودتون و سلامت بچ ...

من بخاطرچسبندگیم میترسم بازدوباره بارچهارم چسبندگی بگیرم هم خودم هم بچه نمونیم میخواستم ببینم کسی شرایط منوداره راهنماییم کنه

یه خانومی اومده بود مطب دکتر میگفت ۶ تا سزارین کردم هیچکدوم برام نموندن الانم باردار بود دکترم  با اینکه خیلی تو کارش تبحر داره بهش گفت من تا پایان ماه ۹ ویزیتت میکنم اما برای سزارین من نمیتونم میفرستمت تهران

پسرام دنیام💖

چرا داره هرچندتا بچه بخای میتونی بیاری🤣

اره بعد قشنگ یه تونل اون پایین برات میمونه🥲😂

خدا کمکت کنه. این اصرار همسرت برام عجیبه اون دو اتفاق قبل تو روحیه اش اثر نگذاشته؟

ببخشید سوالم جواب شما نیست و جوابشو نمیدونم ولی چون خودم سه تا سقط داشتم خیلی ناراحت شدم از فوت بچه هاتون