2777
2789
عنوان

بازی حدس جنسیت

3155 بازدید | 211 پست

هشت هفته هستم و به شدت مشتاقم حدس بزنم علائمم بیشتر به سمت دختره یا پسر. 

اونایی هم که براشون جذاب نیست و... لطفا کامنت نزارن که اینا الکیه و... چون میگم حدس نه قطعیت

علائم خودم رو میگم

هیچ تهوعی ندارم فقط گاهی از بعضی لوها و غیره چندشم میشه و دماغم میگیره مثل بوی قهوه

از شیرینی جات بدم میاد جوری که اصلا نمی تونم بخورم

نی نی رو از روز اول سمت چپم حس کردم چون همش تخندان چپم تیر کشید

روز موعدم و یکی دو روز قبلش در حد دوسه تا لکه دیدم

سینه هام خیلی بزرگ شده بود الان دارن برمیگردن به حالت قبلشون ولی همچنان نوکشون حساسه و کمی بزرگتر از قبل

ترشی بخصوص اب نارنج و رب انار و لواشک لقمه ای دوست دارم

به اب پرتقالم باید نمک بزنم که بتونم بخورمش

به سیب علاقمند شدم

اشتهام زیاد شده و اغلب دوست دارم چیزی بخورم

بیشتر به سمت چپ میخوابم

پوستم خشک شده

لاغرتر شدم بخصوص از باسن و رونها

ضربان قلب نی نی شش هفته 120 بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨
من احتمال میدم پسر باشه . برای جواب بهتر و دقیقتر تست جنسیت بوعلی سینارو انجام بدین

چجوریه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بازیه دیگه 😁 پسر 

منم از علایمم بگم استارتر؟ 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

ترشی معمولا پسره

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️