2777
2789

بچه ها

من اصلا نمیخوام برگردم باهاشاااا

فقط میخوام بدونم کسی تو زندگیش بوده که یهو اینکارو کرد یا نه؟

چون اگه اینجوری باشه غلط کرده وقت منو گرفته و بازیم داده

عزیزم... به عنوان کسی که تو شرایط مشابه بوده و الان حدودا یکسال از کات کردنمون میگذره، میخوام بهت بگم لطفا قوی باش. خوب درکت میکنم، ولی بدون یه سال دیگه بخاطر اینکه دیگه بهش پیام ندادی و بیخیالش شدی از خودت تشکر میکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماه دقیقا 

خب توقع زیادیه که بخوای رابطه ای که تو شیش ماه شکل گرفته رو تو یک ماه فراموش کنی 

بزار زمان همه چی رو حل میکنه 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
آفرین ک نزاشتی رابطه داشته باشید. باورکنبعدرابطه هم  رک پست میزد تومیموندی بایه خفت.

اره کسی که الان گذاشت رفت بعد اون اتفاقم همینکارو میکرد

خوشحالم که نذاشتم به هدف کثیفش برسه

واقعا نمیدونم چی بگم ،گفته اخلاقت بِده خب خودت بگیر دیگه ! منظورش همون نه قاطعانه ایه که بهش گفتی فهمیده نمیتونه سواستفاده کنه گفته اخلاقت بَده ! از کجا میدونی آدم سواستفاده نیست ؟ از رفتاراش که معلومه هست اما درگیر احساس هستی نمیخوای واقعیت رو ببینی

بچه ها من اصلا نمیخوام برگردم باهاشاااا فقط میخوام بدونم کسی تو زندگیش بوده که یهو اینکارو کرد یا ...

نباید برات اهمیت داشته باشه 

به فرض هم بوده 

حالا می خوای چیکار کنی 

بیشترین ضربه رو به ساختن یه زندگی عالی برای خودت بهش وارد کن 

بزار بعد که ازت شنید حسرت بخوره... 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

دوست نداشته اگر دوست داشت  یا حتی بهت وابسته بود یا هی براش مهم بودی هرگز ازت جدا نمیشد و نمیرفت 

تنها دلیلش رابطه بوده اگرم باهاش رابطه برقرار میکردی بعدش ولت میکرد بگو خدایا شکرت 

[QUOTE=235881770]الانم از اونجا که حسم هیچوقت 

هرگز هرگز این کار رو نکن!بااین کاربه هیچ جانمیرسی که هیچ ارزش احترامی که برای خودت قائل شدی ونزاشتی خواسته احمقانه اش رو بهت تحمیل کنه هم ازبین میره!بااین سوال چی گیرت میاد؟بگه آره!خوب؟بگه نه؟میخوای باور کنی؟همه ما توی این شرایط وسوسه میشیم که اینجور سوالها رو بپرسیم چون این قطع ارتباط ناگهانی بوده وته دلت میدونی بخاطر نه گفتنت بوده ناخودآگاه دنبال بهانه میگردی!ولی اگر الان جلوی خودت رو بگیری چندماه دیگه یک حس پیروزی شیرینی پیدا میکنی اما اگر تسلیم بشی وبری سراغش امروزهم نه فردا حتما پشیمون میشی!

ولش کن چرا قبول نمیکنی واسه رابطه مونده بود

نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم😤😩خودشو خیلی خوب تو ذهن من ساخت

هیچوقا فکر نمیکردم دنبال این چیزا باشه 

امیدوارم خدا سرش بیاره

ببین اینکه تو باهاش رابطه داشته باشی فقط آبروی خودت میره.اون مرده مهم نیست براش.من اولین رابطه جنسیم با شوهرم بود.اونم وقتی عقد بودیم.یعنی شرعی و قانونی زن و شوهر بودیم.الان بعد از6سال حالا که اختلاف داریم اولین حرفی که پشت سرم زده گفته دختر نبوده

دلش که پیشت نباشه,براش بمیری هم فایده نداره....😢😢😢😢
نگو  اون دیگه بدردت نمی خوره حتی اگه برگرده دیگه رابطه تون مثل قبل نمیشه   قول مید ...

ایشالا😢😡خیلی عصبانیم ازدستش 

شبا تاصبح نمیتونم بخوابم ازبس فکرم درگیره

نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم😤😩خودشو خیلی خوب تو ذهن من ساخت هیچوقا فکر نمیکردم دنبال این چیزا باش ...

خب اینا خوب بلدن چطور خودشونو خوب نشون بدن تا وابسته شی، بیخیالش گلم ،فضا رو خالی کن واسه اومدن ادم بهتر

و خدا ناب ترین مجنونِ دنیایِ من است ...❤
ایشالا😢😡خیلی عصبانیم ازدستش  شبا تاصبح نمیتونم بخوابم ازبس فکرم درگیره

بهش فکر نکن.اگه باهاش وارد رابطه میشدی بعدا تا تقی به توقی میخورد سرکوفتت میزد.

دلش که پیشت نباشه,براش بمیری هم فایده نداره....😢😢😢😢
ببین اینکه تو باهاش رابطه داشته باشی فقط آبروی خودت میره.اون مرده مهم نیست براش.من اولین رابطه جنسیم ...

چرا اینجوری فکرمیکنه؟  اون احمق بی شرفم سعی میکرد قضیه رو عادی جلوه بده،میگفت این دیگه الان یچیز روتینه فکرکن زن و شوهریم!گفتم بروبابا مردم تو عقد میترسن رابطه داشته باشن چه برسه ما که قضیمون جدی نیست

نباید برات اهمیت داشته باشه  به فرض هم بوده  حالا می خوای چیکار کنی  بیشترین ضربه ...

اخه من این ادمو مثل کف دستم میشناسمش

6ماه باهم بودیم ولی از یک سال قبلش میشناختمش

این کسیه که بدون من ی شبم نمیتونست دووم بیاره اصلا ازنظر احساسی نه هااا ، کلا عادت داشت بایکی حرف بزنه ، من نبودم کلافه میشد😐😐😐بخاطر همین برمیگشت 

ایندفعه برنگشته و مطمئنم ی عوضی دیگه وسط زندگیشه 

خداازش نگذره گند زد تو احساساتم دیگه فکرنکنم بتونم برم با کس دیگه ای