2777
2789

احساس میکنم دارم احمقانه تصمیم میگیرم ، لطفا قانعم کنید که اینکارو نکنم چون میدونم دارم براخودم دردسر درست میکنم!

من و رل سابقم 6ماه باهم دوست بودیم تا اینکه این اواخر همش بحثمون میشد سر اینکه اون میگفت نیاز دارم و رابطه داشته باشیم.....منم خیلی قاطع گفتم نه ، اونم گفت اصلا مشکلی نداره و هروقت تو بخوای انجامش میدیم (ظاهرا خیلی منطقی برخورد کرد!)

ولی حدودا یک هفته بعد سر ی موضوع خیلی خیلی مسخره گفت دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم چون اخلاقت بده😐من خودم احتمال 99.99درصد میدم بخاطر رابطه نداشتن گذاشت رفت چون دید من اهلش نیستم.

حالا الان یک ماه گذشته و من اصلا نتونستم خودمو جمع و جور کنم. خواهشا هم نگید چرا نمیتونی فراموشش کنی و ادم بدردنخوری بوده. من ی دختر کاملا مستقلم که اصلا احساسی تصمیم نمیگیرم اینم ازقبل میشناختم و میدونم که اهل سواستفاده نیست. ولی خب منم آدمم دیگه 😑 تو سخت ترین و بدترین شرایطمم همیشه کنارش بودم ولی اون یهو ول کرد رفت.از اون شب کل نظم زندگیم بهم ریخته،هرروز میگم بگذره درست میشم ولی نشد.

الانم از اونجا که حسم هیچوقت بهم غلط نمیگه مطمئنم کس دیگه ای اومده تو زندگیش چون قبلا هرچی میشد فرداش میومد میگفت نمیتونم ازت جدا شم دلتنگتم و...

ایندفعه رفت که رفت

میخوام برم بهش بگم صادقانه بگو کسی تو زندگیته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اون زمان چقدر گذشت؟ 

یکم به خودت فرصت بده 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

آفرین ک نزاشتی رابطه داشته باشید. باورکنبعدرابطه هم  رک پست میزد تومیموندی بایه خفت. 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
الانم از اونجا که حسم هیچوقت بهم غلط نمیگه مطمئنم کس دیگه ای اومده تو زندگیش چون قبلا هرچی میشد فردا ...

ولش کن چرا قبول نمیکنی واسه رابطه مونده بود

و خدا ناب ترین مجنونِ دنیایِ من است ...❤
الانم از اونجا که حسم هیچوقت بهم غلط نمیگه مطمئنم کس دیگه ای اومده تو زندگیش چون قبلا هرچی میشد فردا ...

نگو 

اون دیگه بدردت نمی خوره

حتی اگه برگرده دیگه رابطه تون مثل قبل نمیشه  

قول میدم کم کم یادت میره 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
۱۰۰ درصد مطمئن باش به همین دلیل رفته

والا خودش که میگفت من با 26سال سن تاحالا دنبال این چیزا نبودم ولی میخوام اولین و اخرین کسی که باهاش اینکارو میکنم تو باشی!از همین چرت و پرتا که پسرا میگن برا معذرت میخوام،خر کردن دخترا 

ن ببین براهمین دلیل رفته ک رابطه نداشتید. 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
والا خودش که میگفت من با 26سال سن تاحالا دنبال این چیزا نبودم ولی میخوام اولین و اخرین کسی که باهاش ...

خب خودت که میدونی... 🤧