2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من برقکاره اگه کسی بلد نبود بگو بهش پیام بدم خونه نیست

کسی بلد نیس توروخدا بهش پیام بده

گوشیم داره خاموش میشع

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
شوهر من برقکاره اگه کسی بلد نبود بگو بهش پیام بدم خونه نیست

شوهر انتر خودم برقکاره. باهم بحثمون شد خونه راش ندادم رفته برقارو قط کرده... شارژ گوشیم کمه. خیر سرم باردارم هستم .نمیگه یهو یچیزی بشه میخام به کی خبر بدم😔😔

شوهر انتر خودم برقکاره. باهم بحثمون شد خونه راش ندادم رفته برقارو قط کرده... شارژ گوشیم کمه. خیر سرم ...

شاید از خونتون قطع کرده اول امتحان کن خونه رو خودتم دست نزن به اون فیوز ها برق میگیرتت حامله هم هستی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شاید از خونتون قطع کرده اول امتحان کن خونه رو خودتم دست نزن به اون فیوز ها برق میگیرتت حامله هم هستی

نه دیگه خونه راش ندادم چجوری قط کرده

رفته از پایین قطعش کرده لامصبو

نه دیگه خونه راش ندادم چجوری قط کرده رفته از پایین قطعش کرده لامصبو

از چه آدم احمقی هم حامله شدی نمیگه زن حامله تنها تو تاریکی میترسه زنگ بزن مادری خواهری چیزی بیاد پیشت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خدا خیرت بده

الان مطمعنی پایینشه؟

ببین میشه یلحظه افلاین نشی.من الان زودی میرم پایین اگه گیر کردم ازت میپرسم

ای دمت گرم استارتر مواظب خودت باشیا

از چه آدم احمقی هم حامله شدی نمیگه زن حامله تنها تو تاریکی میترسه زنگ بزن مادری خواهری چیزی بیاد پیش ...

احمق که فکر نمیکنه خاهر

خدا خیرت بده الان مطمعنی پایینشه؟ ببین میشه یلحظه افلاین نشی.من الان زودی میرم پایین اگه گیر کردم ...

باشه من هستم 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه