2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلی+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 74 پست
جواب پبامشو چی بدم؟

به نظرم هیچی سین کردی ديگه متوجه میشه خوندی 

اینکه بگی من چیزی یادم نمیاد مسخره ست 

اینکه بیایی دو ساعت از بدیش بگی بیهوده ست 

همه میدونن خطاست

همین که شرمنده شده کافیه 

عادی رفتار کن باهاش مثل قبل 

به کسی هم چیزی نگو نه تنها کمکی بهش نمیکنی بلکه بدتره قبح کار میریزه، عادی میشه همین حیا و خجالت هم از بین میره 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه مسئله شخص ایه تو حق نداری اینطوری راجع ابش فکر کنی و با این تندی باهاش برخورد کنی یه چیزی رو ...

اصلا اون حرفش درست نبود خیلی هم مزخرف گفت در مورد نامزدم توی همین تاپیک چند نفر پرسیدن جواب دادم میتونی بری ببینی

اصلا اون حرفش درست نبود خیلی هم مزخرف گفت در مورد نامزدم توی همین تاپیک چند نفر پرسیدن جواب دادم میت ...

خودتو بزار جای اون تو اون لحظه خیلی شوکه شده حرفش درست نبوده ولی تو‌ نادیده بگیر و اگه دوست داری اون بدونه بهش بگو که با پسری رابطه نداری و ازین بابت ناراحت شدی 

🤍
خودتو بزار جای اون تو اون لحظه خیلی شوکه شده حرفش درست نبوده ولی تو‌ نادیده بگیر و اگه دوست داری اون ...

قطعا خواهم گفت بعید می‌دونم خودشم ندونه حتی پدرمادرمم هم از این رابطه مطلعن

قطعا خواهم گفت بعید می‌دونم خودشم ندونه حتی پدرمادرمم هم از این رابطه مطلعن

باشع ولی با ملایمت بگو بهش سخت نگیر من شنیدم دلم براش سوخت سنی نداره تو اوج فشار جنسی هست بنده خدا 

خدا کمکش کنه 

🤍
😅😅😅اینجور ک بنظر میاد حتما میکشیش

خودتو بذار جای من 

آش نخورده و دهن سوخته 

ما هیچ کار تا حالا با هم نکردیم یه سال هم هست به هم نمیرسیم هربار که همو میبینیم گریه و ناراحتیه بعد میاد همچین نعمتی بهم میزند که تو با اون خودتو خالی می‌کنی 

خودتو بذار جای من  آش نخورده و دهن سوخته  ما هیچ کار تا حالا با هم نکردیم یه سال هم هست ...

اره حق داری عصبانی باش ازش ولی خیلی جبهه نگیر ک روش تو روت باز شه سعی کن بهش بفهمونی افکارش مریضه

حقیقتا خیلی بد برخورد و بد اخلاقی  همینطوری پیش برو ببینم میتونی آینده ی بچرو یه تنه تباه کنی ...

خب تو بگو چیکار کنم 

من که حتی جوابشم ندادمولی کار بدی کرده در این که بحثی نیست

اگه این اتفاق واقعیه فکر میکنم یا داداش شما خیلی سوسول و راحته یا شما اصلا این بنده خدا رو به چشم پسر ندیدی تا الان

یعنی چی که جلوش لباس عوض میکنی؟یعنی چی که بدون در زدن میری تو اتاقش ؟بعد الان چرا هی میگی باید به روش بیارم تا بفهمه کارش اشتباهه ؟تازه مدام تکرار میکنی روش باز بشه چی میشه؟خودت واقعا نمیدونی چی میشه؟

دیگه خودش میدونه کارش اشتباهه وگرنه چرا باید پیام بده به شما؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد