2777
2789
عنوان

هرچه از خدا می‌خواهید بگو...+برآورده شدن خواسته ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 127 پست

انشاءالله حاجت روایی همه🙏 به حق فاطمه زهرا هر حاجتی دارین برآورده بشه منم دعا کنید بختم بازشه به زودی ازدواج کنم توی همین ماه خواستگار خوبی بیاد به حق این شب عزیز

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

خود خدا می‌دونه حاجت دل من چیه  انشالا ظالم های زندگی من هر چی زودتر عمرشون تموم بشه

انشاءالله عزیزم حاجت روا بشید عزیزم 😍

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شم و این انتظار سختم تموم شه  ان شاءالله همه به حاجتشون برسن💚🙏

انشاءالله عزیزم حاجت روا بشید عزیزم 😍

یک فرزند سالم و بانمک خوشگل و ناز نصیبتان بشود‌ 😍

دارم با بغض میگم  خدایا خدا جونم تو که میدونی من هیچ کاری نکردم  خدا جونم هیچی ازت نمیخا ...

چه دعای قشنگی عزیزم انشاءالله عزیزم حاجت روا بشید عزیزم 🤩

خدایا در کنار عاقبت بخیر همه و خانوادم  من ی شوهر خوب و شرایط مادیم خیلیییی خوب بشه  و ح ...

انشاءالله عزیزم حاجت روا بشید عزیزم 🤩

اول ظهور امام زمان دوم سلامتی و ارامش مادرم سوم مادرم از مستاجری نجات پیدا کنه و خواهر تو کنکورش موف ...

انشاءالله عزیزم 😍

زردی دخترم خوب بشه فقط همین ،دخترم ۳۰ روزشه زردیش زیاد میشه😔😔😔 موقع اذان انقد گریه کردم😭😭😭

انشاءالله عزیزم حاجت روا بشید عزیزم انشاءالله خوب بشه عزیزم ناراحت نباش خوب میشه 😘