2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتاشو دارم چی بگم 🤐  الان دوساعته فرستادم مغازه ی شوهرم  قشنگ دارم پادشاهی میکنم بر ...

منم انقد اعصابم خراب بود که میخواستم به خواهرم زنگ بزنم بیاد یکی دو ساعت ببرتش که خوابش برد.

همه چیزت نیست؟؟؟باهاش بازی که میکنی،یا خوابه و نگاهش میکنی،کییییف دنیا رو نمیبری؟؟؟؟؟بوش که میکنی،فکر نمیکنی توی بهشتی؟🙄

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
منم عذاب وجدان دارم که بهش بی محبت ام ولی چه کنم افسرده ام  حوصله ی خودمم ندارم

خونوادت پیشت نیستن لاقل ببری روزی چند ساعت با بچه ای چیزی بازی کنه دختر من که بیچاره دوستی چیزی نداره من معمولا سعیمو میکنم پارکی جایی ببرم چند ساعت جبران بشه براش

منم انقد اعصابم خراب بود که میخواستم به خواهرم زنگ بزنم بیاد یکی دو ساعت ببرتش که خوابش برد.

هر چند روز یکبار این کارو بکن 

مثلا دوهفته یبار یکی دوساعت بفرست خونه خواهرت یا مادرت و خودت تنها باش دلت براش تنگ میشه و وقتی اومد بیشتر حوصله داری براش

خوب یه دونه هست تنهاست .یه دونه دیگه بیار با هم بازی میکنن .از تنهایی در میاد .یه لحظه خودت را جای اون بزار .ادم بزرگ هزار تا کار برای سرگرمی داره .بچه همش دنبال همبازی میگرده اونو نداره .هی پیله میکنه به مامان

من با بچه تنهام روزا.اجازه نمیدم کسی بیاد یک لحطه دورش کنه از من.شوهرم شب میاد بچه رو ورمیداره بازی کنه من میخام بترکم بخدا.دلم میخاد فقط تو بغل خودم باشه.

چجوری بدون بچتون خوش ترین آخه. وقتی مادر میشی دلت میخاد مثل کانگورو بچت بهت وصل باشه همش.

نمیدونم بخدا.هرکی یجوره دیگه

من بچم شلوغ میکنه نق میزنه انگار دنیارو دادن بهم بقران.

فدای دردسراشون نقاشون. ای جانم 😍😍😍