2777
2789
عنوان

😭😭😭شوهرم

162 بازدید | 13 پست

بچها ما الان سه ماهه حقوق نداده بودم بهمون بعد من تو این سه ماه هرچی که جمع کرده بودم رو دادم به شوهرم ک دستش باشه 

الان امروز حقوقمون اومد فقط بهم ۲۰۰داد بهش میگم می‌خوام برم لیزر میگ جمع کن برو دیگ گفتم من خر کل پولامو دادم بهت خندید چیکار کنم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این گریه نداره که صحبت کن بگیر من شوهرم کل پولی که بهش دادم‌رو قرض حساب میکنه و برمیگردونه چون از اول بهش فهموندم پس انداز من مال منه روز مبادای خودم  و ربطی به اون نداره

اگه مخالفی ریپ نزن

اره عزیزم نباید بدی 

منم درس شد برام 

شوهرم ۲میلیون که به بدبختی جمع کردم ازم گرفت قرار بود ۳ماه بعد یکسره با پولای ماهانه بهم ۶تومن بده 

۳ماه هیچ پولی به عنوان خرجی نداد بهم بعد ۳ماه به بدختی ۲تومنو گرفتم ازش دید باهاش حرف نمیزنم ۱تومنم زد برام 

این شد درس که دیگه هیچ پولی بهش ندم 

جدای از اون همیشه جوری با شوهرتون رفتار کنید که پول گرفتن از شما براش خجالت باشه تو بجا اینکه پولو بدی بهش برا خونه چیزی میخریدی و بهش میگفتی من امروز اینقدر چیز خریدم پول گرفتی بزن به حسابم

اگه مخالفی ریپ نزن

به زور بگیررررر

یعنی وی منم پول دادم به شوهرم الان حقوقشو ریخان ولی فعلا که نتونستم بگیرم ولی خودش گفته بود ۲۰۰اضافه میدم بهت 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین