2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سره کار بودم تو کمد داشتم دنباله زونکن میگشتم خمکارم اومد گفت فلانی گفته صورتجلسه دیروز دسته شماست منم مطمین بودم نیست بلند داد زدم فلانی گ....ه خورده و بعدش دره کمد وو بستم طرف که بهش فخش داده بودم پشته دره کمد بود منم اصلا به رو نیاوردم و تازه طلبکار بازم بعش توپیدم
وای من دبیرستانی بودم،یکی از درسامون حجم سازی لود که با گل یه سری مجسمه درست میکردیم.واسه من خیلی ضایع شده بود، اومدم بگم مشکل جسمی داره، گفتم مشگل جنسی داره.هیچی دیگه، کلاس که منفجر شد معلمم روشو کرد اونور منم مثل چی مات مونده بودم از خجالت.....خخخخ خیلی ضایع شدم یادش بخیر
یه برنامه مشترک کوه داشتیم شب دور هم نشسته بودیم و سیب زمینی زیر آتیش گذاشته بودیم که یکی بچه ها چن تا به من داد و بعد تموم شد من هنوز داشتم...از سر شبش با بچه ها شوخی داشتیم.یکی آقایون گفت من سیب میخوام و ....بین حرف وشوخیا من گفتم آقا مهدی من بهت میدم.یکی از خانوما گفت منم میخوام...من باز گفتم نه من فقط به آقا مهدی میدم...دو سه بار دیگه این حرف تکرار شد و من اصن متوجه نبودم بقیه برا چی میخندن.....بعد که فهمیدم چقد ضایع گفتم ....و داستانی شد برا خودش این......
اگر بنا باشد بایستی و به طرف هر سگی که واق واق میکند سنگ پرتاب کنی ، هرگز به هیچ جا نمیرسی.