2777
2789
عنوان

بچه ها ببینید خواهرشوهرم چی پیام داده؟ حق با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اولش جواب ندی نمیتونی ، من ۳ ساله ازدواج کردم اولین باره بحثم شده با خانواده شوهرم و اولین باره ج ...

من حرف کم میارم و زود گریم میگیره

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
من حرف کم میارم و زود گریم میگیره

تا وقتی ضعیف باشی همیشه ازت سواستفاده میشه و دلت رو میشکنن اگه یکی زد تو دوتا بزن من اون روز دختر عمم گفت تو بزرگتری باید اول ازدواج کنی بعد تو من جلو تمام طایفه گفتم عزیزم تو اگه هول ازدواج هستی میتونی زودتر ازدواج کنی به سن من چیکار داری  با خنده هم حرفمو زدم که دعوا نشه 😁🥴

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰
تا وقتی ضعیف باشی همیشه ازت سواستفاده میشه و دلت رو میشکنن اگه یکی زد تو دوتا بزن من اون روز دختر عم ...

زمان مجردی منم اینجوری نبودم زبون دراز بودم ولی حالا

زمان مجردی منم اینجوری نبودم زبون دراز بودم ولی حالا

نه قشنگم زبون درازی خوب نیست ولی ببین همیشه اگه جایی دیدی چیزی نگی بعدا سوارت میشن باید بزنی تو دهنش با خنده و شوخی نه دعوا  مثلا اقوام دور شده بهم چیزی تیکه بندازن اما اصلا توجه نکردم اینطوری بیشتر حرصی شد اما مثلا کسی که زیاد میبینمش بخواد بی احترامی کنه میشونمش سر جاش 

نه قشنگم زبون درازی خوب نیست ولی ببین همیشه اگه جایی دیدی چیزی نگی بعدا سوارت میشن باید بزنی تو دهنش ...

از من دزدی کردن.جهیزیم و دزدین چن تا تیکه

از من دزدی کردن.جهیزیم و دزدین چن تا تیکه

امیدوارم چند برابرش رو تاوان پس بدن خدا لعنتشون کنه چطور دلشون اومد ! اگه به کسی شک داری عمدا جلوش بگو غیر مستقیم دزدیدن جهیزیمو چندتا نفرین هم کن 

امیدوارم چند برابرش رو تاوان پس بدن خدا لعنتشون کنه چطور دلشون اومد ! اگه به کسی شک داری عمدا جلوش ب ...

اره وسایلم خونه مادرشوهرم بود.جوری ک جز اونا کسی دسترسی نداشت