2777
2789

همیشه حرفا و چیزایی که در مورد سفر به دنیای دیگه یا شیفتینگ می‌شنیدم رو باور نمی‌کردم و برام دور از ذهن بود و حتی مضحک و خنده دار!

تا اینکه ناخواسته به دنیای موازی خودم یا شاید همزادم سفر کردم

چی؟

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن

خب چی دیدی چیشد؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی چیزی میزنین نیاین تو نی نی سایت لطفا

یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ...              لحظه ای چند بر این آب نظر کن ...         آب آیینه عشق گذران است ...                                                 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ...                          باش فردا که دلت با دگران است                                         

احتمالا خروج روح براتون اتفاق افتاده 

من خودم به شخصه به جهان های موازی اعتقاد ندارم منظورم زندگی توی یک زمان در دومکان مختلفه در عوض به زندگی در همین جهان تو دوتا زمان مختلف به شدت معتقدم برای خودمم پیش اومده که موقع تمرین قسمتایی از زندگی قبلی خودمو دیدم ولی نه به صورت بهم پیوسته 

خودمو در غالب یه زندگی دیگه دیدم و همه چیز واقعی و قابل لمس بود میدونستم دردها بوها و اتفاق ها رو تج ...

خب خواب بودی یا بیدار 

اون دنیای موازی اونجا چیکاره بودی ؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

من یه دختر عادی با زندگی نسبتا پر دغدغه ایم ولی تو زندگی که سفر کردم خودمو با چیزای دردناک تر و بدتری دیدم

اونجا خودمو دیدم که تو یه شب بارونی با وجود شلوغی جمعیت دزدیده شدم انگار که کسی اینو ندید از اون طرف شخصی که منو دزدید بهم تجاوز کرد و برای یه تایم طولانی به عنوان برده تو خونش حبس بودم همه چیز قابل حس بود درد ها و کتک ها فریاد ها و .. رو حس میکردم🥲

و طوری بود که اونجا عمیقا حس میکردم تو واقعیت قرار دارم حتی با خودم فکر میکردم داره چه اتفاقی میوفته؟ چرا من به این روز افتادم؟ تا کی قراره اینجا باشم؟

اونجا من ۱۲ سال تموم زندانی بودم و یه زندگی رو طی کردمو از جلوی چشمام گذشت ولی به زمان اینجا فقط یک ساعت بود!