2777
2789
عنوان

میخوام فرهنگیان قبول شم میشه بیاین

1193 بازدید | 82 پست

رشتم تجربیه منطقه دو ام مدارس ک آنلاین شد چیزی نخوندم ولی پایه ام قویه درسم خیلی خوب بود میخوام آموزش ابتدایی فرهنگیان قبول بشم فک میکنید روزی چقذ بخونم و رتبم چند بشه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترازم ۷۶۰۰ شد تجربی بودم آموزش ابتدایی فرهنگیان میخونم هرچی ترازتون بالا تر باشه انتخاب و شانس ات ...

رتبه کنکور تم میگی گلم بعد اینکه فرهنگیان خیلی سخت گیرن تو مصاحبه؟ 

قزوین و قم و قسمت شمال کشور و اینا میتونم

دانشگاه فرهنگیان بومی گزینی میکنه شما مثلا اگر قم زندگی میکنی نمیتونی بزنی فرهنگیان تهران محل خدمتتون همون منطقه خودتون هس هرچقدر تراز بهتر و انتخاب رشته خوبی داشته باشید محل بهتری میوفتید

یکم راجب تراز توضیح میدی خیلی شنیدم میگن 6500 و اینا ولی نمیدونم چیه

فک کنم ماکزیمم درصد هاست که میشه تراز منم نمیدونم زیاد..ولی اینکه صرفا ۶۵۰۰بشی دعوتت نمیکنن به مصاحبه باید بالای ۷۵۰۰/۸۰۰۰ باشی..البته هرجایی متفاوته پارسال دوستان رو با تراز ۷۵۰۰هم دعوت نکردن ولی بعضی جاها دعوت کرده بودن..خلاصه باید درصدات بالا باشه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم