بابای من یکساله درد کمر و پشت داره هر دکتری رفت مشخص نشد از چیه گفتن دیسک کمر ،این اواخر دکترت دوباره ام ار ایشو دید گفت باید عکس هسته ای بدی تو اون عکس مشخص شد دوتا از مهره هاش متاستاز شدن ،الان منبعش مشخص نیست هر ازمایشی هم داد منفی درومد ،گفتن انکولوژی بره تا مشخص بشه منبعش کجاست ،اگه منبع مشخص بشه درمانش سخته ؟؟؟؟؟یا درمان میشه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاستاز به ابن میگن ک مثلا یجایی از بدن درگیر سرطانه و زده به جاهای دیگ بدن
سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر... تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین. کاربری سوممه
نه از شهرای اطراف ارومیه هستیم ،بنظرتپن خوب میشن ؟
پدرت بیماری خاصی داره؟
سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر... تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین. کاربری سوممه
این دوستمه تو سایت ...سرطان داره الان المانه انشالله خدا همه مریضاورو شفا بده
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
یادت بخیر عزیزم @بانوی_بنفشه_ها این دوستمه تو سایت ...سرطان داره الان المانه ...
سلام عزیزم
ممنونم که تو این مدت به یادم بودی
پروسه پیوند تموم شده،فعلا که بهترم
باید چند نوبت دیگه آزمایش بدم.اگه نتایج مطلوب بود،دیگه بیام خونمون
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....