2777
2789
عنوان

دوست پسرم برام طلا خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 107 پست

نه هدیه رو که پس نمیگیرن 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حسم این عقلش ناقص ولی خیلی منطقی میگه خب ندارم پولش بدم بدهکارم باید پس بدی بدم میگه تو که از چن ...

خب نگذری حقته شوهر من خونه به نامم کرده ازشم انقدر حساب نمیبرم همه چی هم میخره برام 

مونده شوهر که نیستی با هر جور ادمی باشی

میگه خواستم خوشحالت کنم 

میگفتی خوشحالی باید همیشگی باشه نه اینکه بعدش ناراحتم کنی 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
میگه خواستم خوشحالت کنم 

ادمی که واقعی باشه با یه شاخه گل هم خوشحال میشه عزیزم نیازی ب طلا نیست

اسم کاربریم اصلش استرپتوکوکوس نومونیا هست😐بخاطر اینکه هر چی میزدم موجود نمیشد اینو نوشتم😐
میگه خواستم خوشحالت کنم  

وا اینجوری که بدتر ناراحت میشه آدم ....یعنی چی بخره بعد منت بزاره....بخواد پولشو ازت بگیره

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage