دوست پسرم روز اول آشنایی برام گوشواره طلا خریده بود بهم داد چند روز بعد گفت پول گوشواره ت به طلافروش بدهکارم ۵ ملیون داری بدی بهش بدم من گفتم گوشواره پس بده ازم نگرفت گفت نمیخواد بدی جور میکنم میدم چند ماه گذشت یه انگشتر برام خرید بهم داد ازم خواستگاری کرد بعد اومد گفت اون طلاهای بده بدم طلافروش بدهکارم اونارو قسطی خریده بودم قسط نتونستم بدم خلاصه من ناراحت شدم پس دادم میره پول وام میگیره نمیده پدرش مجبور میشه بده شما با همچین آدمی ازدواج میکنید؟
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفتی خوشحالی باید همیشگی باشه نه اینکه بعدش ناراحتم کنی
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌