2777
2789
عنوان

مدفوع خلطی

| مشاهده متن کامل بحث + 9475 بازدید | 27 پست
نمیتونم بخدا...خودم خیلی استرس دارم..هربار میبرم دکتر تهش مشکوک میشن به یه بیماری.‌که قبلا آزمایشاشو ...

انشاءالله  چیزی نیست  منم این مشکل رو داشتم بعضی غذا ها اذیتم می‌کرد که به حداقل رسوندم 

غذا پر ادویه ،سردی زیاد ،شیر،ترشیجات ،سبزی خام ،حبوبات زیاد  اگه مصرف کرد برای غذا حتما نفخشون رو بگیر ،مغزیجات مثل پسته وبادام اذیت میکنه ،غذا با حجم کم بخوره، آب با غذا نخوره ،چای وکافئین نخوره ،آب خیلی سرد نخوره ،

برای بچه ها نمیدونم اما دم کرده پونه برای من خوب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم این مدفوع بلغمی هست باید بری عطاری و دارو بگیری از سردی معده معمولا هست

اولین دکتری که بردم آزمایشای قبلیشو نگا کرد گفت از معدشه از یه طب سنتی سوال کردم گفت نمک دریا وآویشن رو بده بهش اما خوب نشد..ناگفته نماند بخاطر مزش هم زیاد نمیخورد

سردی کمتر بده بهش، صبحانه پنیر کمتر بده بهش، اگه میتونی براش کلوچه خرمایی درست کن. یا نون و خرما بخوره. یا کره و عسل. ماست و برنج هم کمتر بده بهش. یا بعد از برنج سه یا پنج تا دونه خرما بده بهش.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
سردی کمتر بده بهش، صبحانه پنیر کمتر بده بهش، اگه میتونی براش کلوچه خرمایی درست کن. یا نون و خرما بخو ...

اتفاقا الان که فکر میکنم بیشتر صبحانه پنیره وغذاهای سرد میخوریم..بازم خدا بروم رحم کنه سردی معدش باشه .یه بیماری از کنارش درنیاد😑ممنون گلم جوابمو دادی

اتفاقا الان که فکر میکنم بیشتر صبحانه پنیره وغذاهای سرد میخوریم..بازم خدا بروم رحم کنه سردی معدش باش ...

به احتمال زیاد از سردی معدش هست، سیب زمینی و خصوصا پنیر رو از برنامه ی غذایی تقریبا حذف کن. 

یا اگه میتونی با پنیر حتما حتما بهش گردو بده. اونم فقط شبا پنیر بده بهش.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
به احتمال زیاد از سردی معدش هست، سیب زمینی و خصوصا پنیر رو از برنامه ی غذایی تقریبا حذف کن.  ی ...

باشه گلم...خداکنه جواب بگیرمو خوب بشه تحمل ندارم هرچندوقت یبار اینطوری بشه...درمونده شدم واقعا

باشه گلم...خداکنه جواب بگیرمو خوب بشه تحمل ندارم هرچندوقت یبار اینطوری بشه...درمونده شدم واقعا

سلام.عزیز لطفا درخواست دوستیمو قبول کن بچه منم سه سالش هست الان یکساله گرفتار دکترها شدیم و هرروز بیشتر غذاها حذف میشن 

سلام.عزیز لطفا درخواست دوستیمو قبول کن بچه منم سه سالش هست الان یکساله گرفتار دکترها شدیم و هرروز بی ...

سلام عزیزم..بله قبول کردم ..متاسفانه مث پسرمن شده...من اینو هرچی دکتر بردم تهش گفتن حساسیت به لبنیات اما خوب نشد..متاسفانه تا آندوسکوپی وکونولوسکوپی نبریم وضعمون همینه