بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه سوال دارم واقعا راسته گربه باعث نازایی میشه ؟خیلی دوست دارم گربه بگیرم شرایطشم دارم ولی فق ...
ببین دکترخواهرم فوق تخصصچشم ی بار ی پدرمادربدویزیت تومطب کلی گریه گریه کرده بوده بعدش ک مادرم اینارفته بودن داخل فامیل زنداییم هست این دکتر زنداییم همراه مادرم اینابودپرسیده بود چیشده گفته بود موی گربه دربارداری وارد بدن این خانوم شده بود البته نمیدونم چجوری واینکه باعث شده بود بد تولد نوزادشون نابینابش این ی درده واینک گفته بود متاسفانه نوزادودچاربیماری کرده وچیزی زنده نمیمونه
یه سوال دارم واقعا راسته گربه باعث نازایی میشه ؟خیلی دوست دارم گربه بگیرم شرایطشم دارم ولی فق ...
نه عزیزم معلومه که درست نیست
چه ربطی داره
منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ...ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس
ببین من تاحالاداشتم ن کسی ک داشته باش کاردارم حتی نصف دوستام سگ دارن بعدشم اینی ک گفتم بجان عزیزام راست گفتم حالا دکتراینجوری گفت من که حرف دکتر ب اون مهمی رو ب توترجیح نمیدم پس ریپ نکن دیگ عسلم