2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا دارم  ماهی ۵ حداقل خرجشون میشه

واقعا؟

خواهش اجی خواهش راستشو بگو اینجا مجازیه و ناراحت نشو من واقعا میخوام بدونم دلت نمیسوزه اینهمه هرجشون میکنی؟

بچه هم داری؟بچت چقدر خرجشه 

حقوق شوهرت یا بابات چنده ک اینهمه خرج دو سگ میکنین

یه سوال دارم  واقعا راسته گربه باعث نازایی میشه ؟خیلی دوست دارم گربه بگیرم شرایطشم دارم ولی فق ...

ببین دکترخواهرم فوق تخصصچشم ی بار ی پدرمادربدویزیت تومطب کلی گریه گریه کرده بوده بعدش ک مادرم اینارفته بودن داخل فامیل زنداییم هست این دکتر زنداییم همراه مادرم اینابودپرسیده بود چیشده گفته بود موی گربه دربارداری وارد بدن این خانوم شده بود البته نمیدونم چجوری  واینکه باعث شده بود بد تولد نوزادشون نابینابش این ی درده واینک گفته بود متاسفانه نوزادودچاربیماری کرده وچیزی زنده نمیمونه

وای نخری😣...جون هرکی دوس داری نخر....من از گربه خیلی میترسم

😄😄

گربه ها خیلی ناز و شیطون هستن کاراشون خیلی تو‌دل بروعه 

من قدیم یه همکار داشتم انقدر از گربه میترسید اگه تو‌مسیرش گربه میدید شده یکساعت صبر میکرد تا گربه بره کامل دور بشه 

واقعا؟ خواهش اجی خواهش راستشو بگو اینجا مجازیه و ناراحت نشو من واقعا میخوام بدونم دلت نمیسوزه اینهم ...

بابام میده 

من ۲۳ سالمه😂

کلا با پول مامان بابام خرج میکنم

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
واقعا !!! حقوق یه کارگر ! 

خب اصولا کسی که سگ و گربه اصیل داره کارگر نیس بچه پولداره این پولا براش پول نیس که ماشالا وضعاشون خوبه حالا یه بخش کمی هم خرج این طفلیا کنن ثواب داره

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
ببین دکترخواهرم فوق تخصصچشم ی بار ی پدرمادربدویزیت تومطب کلی گریه گریه کرده بوده بعدش ک مادرم اینارف ...

انقد دروغ نبافین چی بهتون میرسه

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
واقعا؟ خواهش اجی خواهش راستشو بگو اینجا مجازیه و ناراحت نشو من واقعا میخوام بدونم دلت نمیسوزه اینهم ...

گربه و سگ و ایناهم موجور زندن احساس دارن و مثل ما زندگی میکنن 😐 چ فرقی با ما دارن 

یه سوال دارم  واقعا راسته گربه باعث نازایی میشه ؟خیلی دوست دارم گربه بگیرم شرایطشم دارم ولی فق ...

نه عزیزم معلومه که درست نیست 

چه ربطی داره

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  

منم شنیدم موهاش باعث نازایی میشه دلیل دقیق نمیدونم دخترعمم داشت برای همین موضوع ردش کرد

ببین دکترخواهرم فوق تخصصچشم ی بار ی پدرمادربدویزیت تومطب کلی گریه گریه کرده بوده بعدش ک مادرم اینارف ...

بله این ممکنه به خاطر توکسوپلاسموز باشه که یه راه انتقال شاز گربه هست تو بارداری بیشتر منظورم باردار نشدن هست 

انقد دروغ نبافین چی بهتون میرسه

ببین من تاحالاداشتم ن کسی ک داشته باش کاردارم حتی نصف دوستام سگ دارن بعدشم اینی ک گفتم بجان عزیزام راست گفتم حالا دکتراینجوری گفت من که حرف دکتر ب اون مهمی رو ب توترجیح نمیدم پس ریپ نکن دیگ عسلم