2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود دادی عزیزم باید صبر میکردی چند روز از موعد بگذره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

علائم داری؟سینه درد یا به بو حساس شده باشی یا سردرد؟من شنیدم بارداری پسر دیرتر ازمایش مثبت میشه چون سطح هورمون تو بارداری دختر خیلی بالا میره سریع من برا پسرم ده روز بعد از موعد ازمایش دادم فقط سینه درد و سردرد داشتم

نازی کاربری قبلیت ترکید ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مبارک باش عزیزم ، من یکسال ونیم پیش باردار شدم، دو روز ب موعد بی بیم هاله ضعیف انداخت از واس شما کمرنگ تر بود، آز ک دادم بتام ۱۶ بود، هی گفتن تکرار کن اشتباه کردم! نمیدونم فک کنم ۵ بار تکرار کردم،شما ب نظر من صبر کن چند روز بعد تکرار کن،حتما بتات بالاتر میره نگران نباش  ،میدونم استرس داری ولی منم تو این موقعیت بودم، سعی کن آرامشتو حفظ کنی 

خدایا شکرت 🌱

علائم داری؟سینه درد یا به بو حساس شده باشی یا سردرد؟من شنیدم بارداری پسر دیرتر ازمایش مثبت میشه چون ...

سینه درد دارم. ترشح سفید دارم. شبا هم ک میخام بخابم تخمدان درد دارم. 

اجی بتات چند بچد

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
مبارک باش عزیزم ، من یکسال ونیم پیش باردار شدم، دو روز ب موعد بی بیم هاله ضعیف انداخت از واس شما کمر ...

چشم عزیزدلم مرسی خیلی اروم شدم قربونت

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
من بتا ندادم فقط ازمایش ساده دادم شما دوباره چند روز دیگه برو ازمایش بده باید بالای پنجاه بشی 

نیاز نیست بی بی دقیق برو دوهفته دیگه سونو ساک دیده بشه و قلب بچه ای جان مبلرک باشه این لحظه فرخنده