2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود رفتی عزیزم ، بیبیچک بزن روزی ک پررررررنگه پرنگ شد برو ، من خودم بیبیچکم کمرنگ بود قبل موعد گذاشتم چندروز بعد پررنگ ک شد خیالم راحت شد ، ازمایشم نرفتم ، مگه خونم اضافه کرده😐

خدایا شکرت💜
زود رفتی عزیزم ، بیبیچک بزن روزی ک پررررررنگه پرنگ شد برو ، من خودم بیبیچکم کمرنگ بود قبل موعد گذاشت ...

خو بی بی هام همه مثبت 

پنج تا مارک مختلف زدم

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
زود رفتی عزیزم ، بیبیچک بزن روزی ک پررررررنگه پرنگ شد برو ، من خودم بیبیچکم کمرنگ بود قبل موعد گذاشت ...

جدی نرم دیگه ینی؟ 

پس صد در صد بارداری منم بی بی چک مثبت شد آزمایش دادم ۱۵.۵ بعد از چند روز بالا رفت 

اخیش چ روزی از دادی چند روز از موعد رفت 

ببین شما بارداری و مبارکت باشه اما گاهی ازمایشگاه وقتی بیبیچکت هنوز کمرنگه مث الان اذیت میکنه ، صبور باش و ریلکس بتات میره بالا ، فقط زود ازمایش دادی ، مال من اول مث همین بیبیچک شما بود 

خدایا شکرت💜