2777
2789
عنوان

چاقی و لاغری

235 بازدید | 12 پست

خانوما کسی راهی قرصی پودری سراغ داره که چاق بشم 

بدون بازگشت باشه و عوارض کمی داشته باشه 

ممنون میشم جواب بدین

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

خیلی لاغری ؟ منم لاغرم البته وزنم به قد وسنم استاندار ‌ ولی الان حانله ام ۴ ماه . هنوز هیچ تغییری نکردم همون ِ لاغرم . میگم نکنه بچم رشد نکنه تپل نشه😥

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

روزی یک لیوان شیر موز بین وعده غذایی صبحانه و ناهار 

تاکید میکنم بین وعده غذایی صبحانه و ناهار 

شامل یک عدد موز نصف لیوان شیر دو قاشق پر خامه یکمقدار شکر و اگر پولشو داشتید مغزها مثل پسته و بادوم رو هم بریزید تو مخلوط کن 

نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی اون هم ده قطره ترخون تو‌نیم استکان آب بخورید

از داروخانه بخرید قطره ترخون

هفته ای دو‌کیلو‌چاق میشید با همین روش 

کنارش حلقه بزنید که شکم‌نیارید

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لاغری ؟ منم لاغرم البته وزنم به قد وسنم استاندار ‌ ولی الان حانله ام ۴ ماه . هنوز هیچ تغییری نک ...

نه منم حامله بودم وزن خودم بالا نمیرفت اما بچه دنیا اومد 3500 بود... بچه رشد خودشو میکنه... سعی کن بخوری چون بارداری... وزنم بعد شش ماهگی بالا میره عجله نکن 😁 اره من قدم 160 وزنم 48 لاغرم 

روزی یک لیوان شیر موز بین وعده غذایی صبحانه و ناهار  تاکید میکنم بین وعده غذایی صبحانه و ناهار ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم 

نه منم حامله بودم وزن خودم بالا نمیرفت اما بچه دنیا اومد 3500 بود... بچه رشد خودشو میکنه... سعی کن ب ...

تاره میخوام که بخورم یعنی ویار داشتم کلا خوب تغذیه نکردم ‌ . منم قدم ۱۶۲ وزنم ۵۲

البته حامله که شدم ۴ کیلو لاغر شدم ۵۶ بودم

خوبی پس... منم چهار ماه اول ویار و تهوع داشتم اونقدر اوغ میزدم شوهرم میگفت الان بچه از دهنت میاد بیرون... دمیترون میخوردم

بعد شش ماه کلی خوردم... دوران شیرینیه لذت ببر 

خوبی پس... منم چهار ماه اول ویار و تهوع داشتم اونقدر اوغ میزدم شوهرم میگفت الان بچه از دهنت میاد بیر ...

یعنی بعد ۶ ما اشتهام خوب میشه ؟

یعنی بعد ۶ ما اشتهام خوب میشه ؟

من بعد شش ماه شروع کردم به اضافه وزن... اشتهات که از بعد ویار خوب میشه اما به بعضی غذا ها همچنان ویار خواهی داشت... شش ماه اخر جذابه... چون بچه رشد میکنه و شکم بزرگ میشه و جاش تنگ میشه همش فشار میده... استراحت کن عزیزم 

اگه بدون ضرر و بدون برگشت میخوای گین آپ و کینگ فت اگه قسمت خاصی از بدنت میخوای چاق شه فرق داره ولی تضمینی میدمت دو روز اول استفاده کن ناراضی بودی بگو روز سوم برش گردون بهم نصف پولو پس میدم