2821
2789

ان شاالله به سلامتی

منم به همین زودیا عروسیمه😁😍

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانمای دف زن هستن لباس ست میپوشن بیار عنوان ساق دوش میشن.جایگاه عروس حتما تزیین کن با گل کلاس رقص.  یخچال خونتو حتما تزیین کن . سینک پر آب کن گلای مرداب داخلش بزار

ای جانمممم ایشالاااا برنامت چیه

فدات 

هنوز دارن خونمو میسازن بعد خونه ان شاالله عروسیمه نمیدونم والا ولی استرس دارم😂

اولین برنامم رژیم بگیرم😁

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

بعد دلم میخواد میخواد از این خانونایه دف زن بیارم خیلیییی خوبه اینایی که لباس ست میپوشن😍

فدات  هنوز دارن خونمو میسازن بعد خونه ان شاالله عروسیمه نمیدونم والا ولی استرس دارم😂 اولین ب ...

خونتونم مبارکه ایشالا بسلامتییی

من ۱ هفته دیگ عروسیمه وااای از استرس نگوووو کل وجودمو گرفته اصن خواب ندارم 😆