2777
2789
کلا کوبونده از نو ساخته تازه خودش طرح لبخندش رو اعتراف کرده که زده اونوقت شما میگید نکرده 😐😏

دیگه اینقدر واضح و مشخصه که نمیدونم چی میگن لاغر شده

در کل مهم نیست عملی باشه یا نه،خوشگل خوشگله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اینقدر واضح و مشخصه که نمیدونم چی میگن لاغر شده در کل مهم نیست عملی باشه یا نه،خوشگل خوشگله&nb ...

نه واقعا بچیگی هاش خیلی ناز بود مخصوصا تو دختران آفتاب 

ولی الان نه آرایشش خیلی زیاد شده و اصلا صورتش به سنش نمی‌خوره بیشتر میزنه 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
چرا اصرار دارین لاغر شده با لاغری یهو چشما کشیده میشه؟ابروها بالا میره؟یهو گونه درمیارین؟

والا من ده کیلو لاغرکردم فقط زیر چشمام گود شد اونوقت اینا با لاغری چشماشون لیفت میشه😂🤣

تیکرم برای بارداری نیست🩵
نه واقعا بچیگی هاش خیلی ناز بود مخصوصا تو دختران آفتاب  ولی الان نه آرایشش خیلی زیاد شده و اصل ...

تو دختران آفتاب که اصلا قشنگ نبود از عشق حرف حالیش نمیشه خوب شد صورتش 

تیکرم برای بارداری نیست🩵
واسه من که لپ دارم این عمل که میگی خوبه؟!البته اللن لاغر شدم صورتمم لاغرتر شده ولی گونه ندارم لپ دار ...

آره خوبه منم دلم میخواد انجام بدم ولی میترسم

تیکرم برای بارداری نیست🩵

هردوتاش خوشگله منتهابعدعملش چهرش بروزتروشیک ترشده 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
من لاغر شدم دماغم بزرگ تر شده😐🤦

واااااای آررررهههه چرا اینجورریه منم فکر میکردم بینیم کوچولویه ازوقتی لاغر شدم میگفتم بینیم قبلا بهتر بود چرا بزرگ شده اینا بعد مامانم گفت دییووونه لاغرشدی بینیت بزرگ بنظرمیرسه🥲🥲🥲🤣🤣

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
والا من ده کیلو لاغرکردم فقط زیر چشمام گود شد اونوقت اینا با لاغری چشماشون لیفت میشه😂🤣

آره منم زیرچشام گود شده لپام هست هنو سرجاشه سلامم میرسونه😂

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
دقیقا به کدوم معنی؟؟؟؟به دلیل فقر فرهنگی که داری باهات بحث نمی‌کنم بای

متاسفانه این تویی که نه سواد داری نه ادب حتی عرضه سرچ هم نداری 😂😏

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
واااااای آررررهههه چرا اینجورریه منم فکر میکردم بینیم کوچولویه ازوقتی لاغر شدم میگفتم بینیم قبلا بهت ...

من دماغمو عمل میکنم  هر جوری شده پول در میارم عمل میکنم🤦😐😔 دماغ من افتضاح شده