2777
2789
کک و مک درمان نداره

دوستم لیزر کرد از هر ده تاش کلا دوتاش نرفت، پره کک و مک و خال های ریز بود صورتش

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره چرا نداره روغن بنفشه زیتونی بزن هر شب به پوستت و ابروهات پوستت مثل آیینه میشه

موی صورت رو پرورش نمیده؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
داره چرا نداره روغن بنفشه زیتونی بزن هر شب به پوستت و ابروهات پوستت مثل آیینه میشه

از کجا بخرم صورتم خیلی کک داره دکتر گفت لیزر نمیبره

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اگه موی صورتت زیاده فقط به ابرو بزن 

ن اتفاقا خیلی کمه

میترسم زیاد بشه

دوستم لیزر کرد از هر ده تاش کلا دوتاش نرفت، پره کک و مک و خال های ریز بود صورتش

پس چرا دکتر من لیزر نکرد برای منو💔

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

پس چرا دکتر من لیزر نکرد برای منو💔

نمیدونم خب پیش ی دکتر بهتر برو

اگه اصلش را میخای از عطاری طب اسلامی بخر تو نت بزن آدرس شهرتون را میاره 

مرسی گلم اجرت باخدا