2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
از تمسخر بقیه تو آینده میترسم  

عزیزم یه چیز بهت میگم مردم همیشه یه حرفی میخوان بزنن و انسان های حقیر تمسخر میکنن تا حالا کسی و دیدی شخصیت بزرگی داره مسخره کنه؟! خیر، پس تو هیچ وقت به خودت نگیر بیشعوری بی شخصیتی اون طرفه 

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اسی 16 فک نکنم بسته بشه امکانشو داری یکی دیگم برو

دکترع خیلی کارش خوب بود دوستم ک از من کوتاه تر بود الان رفته پیشش از من خیلی بلند تر شده

دیگ امیدی ندارم یه جورایی قبول کردم ک دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد

خب راستش اره کوتاهه 

اما چ ربطی داره ک کسی ازش خوشت نیاد؟ 

این همه ادم قد کوتاه ازدواج کردن

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
ممنون از نظر قشنگت خواهر♥🌹

قربانت ❤

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
دکترع خیلی کارش خوب بود دوستم ک از من کوتاه تر بود الان رفته پیشش از من خیلی بلند تر شده دیگ امیدی ...

آهان پس تو ژنتیک شما این بوده حالا به قول دوستان ورزش منظم بکن هم استخونارو قوی میکنه هم هورمون رشدو زیاد میکنه 

واقعا؟  کسی هم به روت میاره؟

ببین کلا تو هر ماجرایی اگه یسری آدما متوجه بشن که برات نقطه ضعفه به روت میارن ولی اگه برات مهم نباشه هیچکس این اجازه رو به خودش نمیده چون میدونه اگه اینکارو بکنه نه تنها تو ناراحت نمیشی بلکه با اینکارش فقط شخصیت ضعیف خودشو نشون داده