یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی راهارو رفتم گفتن صبح از یه جایی اویزون شو یا صبح کتری اب ولرم رو بزار رو شکمت بچرخون اب حل شه چند باریم رفتم پیش خانمای مسن ولی اصلا فایده نداشت
والا استرسامو دقیق یادم نمیاد دقیق از کی ولی خیلی ادم استرسیم همیشه اضطراب دارم نگرانم
من خیلی راهارو رفتم گفتن صبح از یه جایی اویزون شو یا صبح کتری اب ولرم رو بزار رو شکمت بچرخون اب حل ش ...
والا من همیشه برام سواله خودبخود میگم خدایا نافم باعث استرس و اضطرابم میشه یا برعکس استرس اضطراب باعث میشه که نافم اینجور نبض بزنه ولی هرچیه کامل ب هم مرتبطن
یه روشم هست عصبی که از زیر بغل رد شده رو میگن فشار میدن. اونم انجام دادین؟
بله گفتم که خیلی راهارو امتحان کردم فایده نداره دکترا هم اصلا سردرنمیارن یه بار فقط تهران رفتم پیس یه سید که کارش شکسته بنده گفت چیزی نیس اسمش به اصطلاح علمی کیست هیدرو هست و به اطلاح خودمون دیدین وقتی مرغ یا گوسفند رو پوست میکنن بین گوشت و پوست یه چیزایی حالت اب هست گفت واسه شمام اونطوریه دیگه نمیدونم راسته یا نه