2777
2789

دیشب نوشتم بچه ها .ک ازم ناراحت شد بهش گفته بودم با شوخی و مسخره ک ی قرن شدا باعلامت خنده کلی،نمیخایی پس بدی!؟

با گریه دارم مینویسمممم.یساله باهمیم و خیلی همو دوست داشتیم.۲۸سالمونه.طرف وضعش خوبه.

خانواده ماهم خیلی وضعمون خوبه.قصدمونم تقریبا ازدواج بود.

۶ماه پیش ۵تومن پول قرضش دادم.

بچه ها من جداشدم ولی اون اصلا به روم نیورد و سو استفاده جنسی ازم نکرد،اصلا و ابدا

زورم اومد پول دادم دستش ۲میلیارد واحدشو فروخته بود اما اصلا به روی خودش نمیاورد. من گفتم لازم دارم ،

دیشب ناراحت شد گفت فردا میزنم الان زد😔😔 نگاه برخوردش رو الان اسکرین میذارم😔😔

اصلا به پوله نیاز نداشتم چرا گفتم اخه؟؟حس کسی ک ازش سو استفاده میشه بهم دست میداد اخه😔به پوله اصلا نیاز نداشتم ولی نمیخاستم بگو هالوا طرف😔😔😔دوستم زیر پام نشست که حتما بهش بگو وگرنه روت سوار میشه😔

وای کمک خاک برسرم شد دیگه کی منو طلاقی رو میگیره کی برام ارزش میذاره کی بی سو استفاده جنسی منو میخاد کی؟

اگه بااین جور میشد کل شهرمون ازحسودی میترکیدن .عاشقش بودم من کمکم کنید😔😔😔😔

پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم برا پس گرفتن پول خودشم باید ناراحت بشه ؟ بیخیال اون خودش باید قبل اینکه تو میگفتی حسابش رو تسویه ...

باعث شد رابطمون تموم بشه؟😔منی که حاضر بودم بیشتر ازاینا بدم ولی داشته باشمش😔😔😔