2777
2789
عنوان

جن عاشق دارم😐😑

592 بازدید | 42 پست

سلام خانم ها یه دعا نویس بهم گفته تو همزاد عاشق داری واسه همون رابطه هات توسط اون خراب میشه طرف ولت میکنه اول بلور نکردم بعد دیدم مشخصات کامل منو تونست بگه بدون اینکه هزینه بگیره گفته که اگه جن گیری نشی اون همزاد باهات ازدواج میکنه تو را میکشه دیونه میکنه و🤐🤨

شماره اون جن گیر رو بده ببینم اگه برامنم راست گفت بهت درست گفته، ولی باور نکن یکی از اینا تو زندگی من بود بخاطر پول هی دروغ میگف ک شوهرت اله و بله بعد دیدم همش دروغه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماره اون جن گیر رو بده ببینم اگه برامنم راست گفت بهت درست گفته، ولی باور نکن یکی از اینا تو زندگی م ...

آخه مشخصات یه خانم تو فامیلون ک دشمنه باهامون درست  گفت اصلا اصراری به گرفت پول این چیز ها نداشت خیلی میترسم وااای

یا مستر پشم

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
آخه مشخصات یه خانم تو فامیلون ک دشمنه باهامون درست  گفت اصلا اصراری به گرفت پول این چیز ها نداش ...

مشخصات ک براهمه یکسانه عزیزم یا میگه چاق و کوتاه یا میگه بلند و لاغر ، یاهم میگن چشم سبز

مشخصات ک براهمه یکسانه عزیزم یا میگه چاق و کوتاه یا میگه بلند و لاغر ، یاهم میگن چشم سبز

چی بگم والا اصلا دوست ندارم باور کنم حالا اون ک همزاد دارم این درسته ولی یه سری چیزها و ک گفت اصلا نمیشه باور کرد 

شمارشم ب من بده خیلی دنبال یکی میگردم ‌که من از فکرخودکشی نجات بده درخواست دوستی بدم قبول میکنی

🤣😂😂😂😂😂واااای طرف تو خرمشهره از این جدی هاس با همزاد ارتباط می‌گرفت اینارو میگفت