2777
2789

از مشکلاتتون بگین 

اصلا کلا از مزایا و معایب و همه چی بگین 

من تصمیم درست بگیرم...... 

باتوجه به اینکه همسرمم اخلاقش اصلا خوب نیست و زورگو و سطح فکرش قدیمیه.... 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

سخته با یک دختر بچه 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من ب تو نصیحت اگه پشتوانه نداری ب هیچ عنوان ب طلاق فکر نکن همین زندگی برات خوبه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
فقط بدون خیلی سخته  از لحاظ مالی تامینی بعد طلاق؟خونه مستقل داری؟

نه دلم به طلاهام خوشه و مهریم 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

بچه نداشتم ولی

کسایی که بچه دارن رودیدم

یاباکسی ازدواج میکنن که اونم‌دختربچه داشته باشه که کم پیش میاد

یاهم بچشونو میزارن پیش مامانشون وخودشون ازدواج میکنن،وهرروز خونه مامانشون رفتامد میکنن

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
سخته با یک دختر بچه 

مثلا چه سختی هایی

از من ب تو نصیحت اگه پشتوانه نداری ب هیچ عنوان ب طلاق فکر نکن همین زندگی برات خوبه

یعنی یه عمر بدون عشق و زوری 

نه دلم به طلاهام خوشه و مهریم 

نکن اینکارو من که بچه ندارم پیر شدم ببین مشکل زندگیت چیه  مشکلتو حل کن

یا حداقل یه کاری چیزی پیدا کن بعد طلاق بگیر 

مردا مهریه میدن مگه پدر آدمو در میارن

من ۲۰۰تومن طلا داشتم تموم شد

مثلا برگردی خونه بابات با یه بچه اونجا قبولت میکنن ؟حمایتت میکنن؟حداقل یه اتاق داری واسه آرامشت؟ خرجیتو کی میخاد بده تو این گرونی ؟ خیلی چیزای دیگه هم هست خاهشن الکی تصمیم ب طلاق نگیر

بچه نداشتم ولی کسایی که بچه دارن رودیدم یاباکسی ازدواج میکنن که اونم‌دختربچه داشته باشه که کم پیش ...

بنظرتون آدم دوباره ازدواج کنه با عشق بهتره یا همون اولی ولی بدون عشق 

دختر عمه ام طلاق گرفت ولی دختر بچه‌اش رو مرده نداد پیش خودش نگه داشت تازه نمیزاره دختر عمه ام هم بره ببینتش😑 دلش براش تنگ میشه هر از گاهی تصویری حرف میزنن. تازگیا مرده هم ازدواج کرده و انگار زنش خوبه با دختره

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
یعنی یه عمر بدون عشق و زوری 

اگه پشتوانه نداری اره مجبوری...

ولی اگه سرمایه و پشتوانه داری میتونی هر کاری میخوای بکنی

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
ازدواجی هستی یا میتونی تا پیدا کردن یه کیس باشخصیت سالها صبر کنی؟؟؟ اینو صادقانه با خودت حل کن

چطور؟