2777
2789
عنوان

خانومایی ک طلاق گرفتین با دختر بچه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
دختر عمه ام طلاق گرفت ولی دختر بچه‌اش رو مرده نداد پیش خودش نگه داشت تازه نمیزاره دختر عمه ام هم بره ...

مگ اینقدر کشکه

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با عشق ازدواج کردی دخترتو میخوای چیکار کنی

همینجوری گفتم کلا

با خودم دیگ

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
خب اینو باید جواب بدی بعد درباره طلاق فکر کنی! چون اگه بچتو با خودت ببری براحتی نمیتونی ازدواج کنی ی ...

هیچوقت همچین جفایی در حق دخترم نمیکنم 

مگ اینقدر کشکه

مرده یه پا روانیه تو دادگاهی گفتن اگه دختر بخواد با مادرش باشه می‌تونه مادرش برش داره ببرتش مرده هم از همین ترسیده کلا رابطشون رو نابود کرده😑

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
مرده یه پا روانیه تو دادگاهی گفتن اگه دختر بخواد با مادرش باشه می‌تونه مادرش برش داره ببرتش مرده هم ...

پس دادگاه گفته دختر با مادر میتونه باشه؟ 

پس دادگاه گفته دختر با مادر میتونه باشه؟ 

گفته اگه خود دختره بخواد با مادرش باشه می‌تونه بره پیش مادرش اگرم بخواد پیش پدرش باشه می‌تونه بره پیش پدرش

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
فکر نکن بعد جدایی زندگیت بهشته. بچه هم داری یکم بیشتر فکرکن. بچه ها تو جدایی خیلی ضربه میخورن

ممنون