2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخ قد بلند بور چشم سبز مغرور سر سنگین

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

خخخ....لاغر و قد متوسط ...چشمای درشت و ابرو پهن و کشیده 

بینی باریک و لب نازک ..

مهم تر از همه خیلییییی کتاب خونده باشه و اطلاعاتش بالا باشه

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.

پسرررویاهای من صاحب داره تنها نیس این منم که تنهامم خیلی تو حسرتشم ولی اون تو حسرت من نیس سرش شلوغهه😔

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

مرد رویاهای من قرار بود خیلی کتاب بخونه و خیلی شیک و مرتب بگرده و به نظافت شخصیش اهمیت بده باهم انیمه ببینیم و خیلی روشنفکر و حق گرا باشه قرار بود فاصله سنیمون زیاد باشه قرار بود بهم دیگه زیاد هدیه بدیم و پایه ی علاقه منری های هم باشیم و سبک اهنگیمون یکی باشه 

ولی همه اینارو برعکس کن میرسی ب شوهرم

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤