2777
2789
عنوان

نی نی ام چیه ؟؟؟ خیلی دوست دارم زودتر بفهمم که جنسیتش چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 110 پست
نخ و سوزن ابن سینا زو امتحان کن،بعدشم سنی ک حامله شدی و ماهی ک حامله شدی رو بگو

نخ و سوزن و اصلا قبول ندارم چون اگه نخ و به یه شی وصل کنی اصلا تکون نمیخوره و این نبض اون ادمیه که نخ میگیره تکون میده 

بنظر من اصن به علائم و حرف اطرافیان گوش نده از اول بارداریم اینقد بمن گفتن بچت پسره ک انگار باور کرده بودم پسره زمانی ک سونو گفت دختره شوک شدم دیگ چند روز گذشت تا اون فکرا از سرم دراومد و به دخترم الان عادت کردم و قربونش برم منتظر اومدنشم،🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم چون پاهات یخ میشه من فکر کنم پسره   ولی بدون منم یه دختر دارم و دومین پسره واقعا مادرایی ...

دختر منم خیلی اروم و عاقل بود اصلا اذیت نشدم حتی بارداری اصلا حالت تهوع و این چیزا نداشتم و خیلی بدون دردسر بزرگ شد ولی خب دوس دارم جنسم جور بشه ولی اگه دخترم شدم اونم جاش رو سرمه 👼

بنظر من اصن به علائم و حرف اطرافیان گوش نده از اول بارداریم اینقد بمن گفتن بچت پسره ک انگار باور کرد ...

من خودم واسه دخترم همنجوری بودم همه میگفتن پسره ولی خب خداروشکر یه دختر سالم و ناز بود الان فقط واسه سرگرمی میپرسم ببینم کدوم علائم دقیق تره خودممحسم میگه که دختره 

من دخترخالم‌همش درحال خوردنه بچش پسره،میگه دست خودم نیس یه حسیه نمیخوام معدم خالی بشه

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
نمیدونم خودم چرا حس میکنم دختر چون همه ی علائمم مث بارداری اولمه 🤔

میگن اگه علائم بارداری دوم مثل علائم بارداری اول باشه جنسیت ها شبیه هم نیست ولی اگه علائم فرق کنه جنسیت جنین با بارداری اول یکیه😊 اینم تجربه مامان بزرگم که هربار درست بوده

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
میگن اگه علائم بارداری دوم مثل علائم بارداری اول باشه جنسیت ها شبیه هم نیست ولی اگه علائم فرق کنه جن ...

من علائمم مث دخترمه همونجوری بدون کوچکترین تغییر فقط الان یه کم حالت تهوع ام بیشتر شده به نسبت قبلی