2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

58 بازدید | 7 پست

هیشکی نمیاد خونم...من هرروز میرم خونه مامانم...شوهرم همش بیرونه...باشه هم رو مهمه نبودنش بهتره..ولی الان ک هوا بهم اومده ابریه و بارون باد خونه تاریکه...دلم گرفته حوصلم سر رفته خیلی احساس تنهایی میکنم..تی وی هم خاموشه چون رعدوبرقه

جا من بودین چ میکردین الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه دلم میخاست ی شوهر مهربون داشتم که باهاش خوش بودم...دلم بهش گرم بود ک وقتی میاد پیشم دلم باز بشه ن ک هر دفعه از در میاد منتظر ی بهونه گیری ازش ک ناراحتم کنه..

یا ی دوست خوبی داشتم میومد ازم سر بزنه من میرفتم پیشش

یا خانواده ام میومدن ی سر ازم میزدن  نمیدونم خیلی چیزای ساده برام آرزوشده

تنهایی خوبه دیگه ،،بخدا الان دلم میخواد تنها باشم تو یه اتاق تاریک ،بیرونم باد و بارون باشه ،،یه آهنگ غمگین بذارم ،سیگار آتیش کنم و بشینم غصه بخورم ،،بدبختی نمیشه ،خوش باش با تنهایی

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست

به خاطر كرونا اينطوري شده . همه ي مردم رفت و آمد با فاميل رو تعطيل كردن . مردم خيلي كمتر از قبل به هم سر ميزنن . 3 سال هم از شيوع رونا گذشته. خيلي ها به تنهايي عادت كردن . براي همين آدم ها روز به روز دارن تنها تر ميشن . تقصير تو نيست . فكر نكن فقط خودت اينجوري هستي . الآن خيلي ها اين مشكل رو دارن . منتها بايد خودتو سرگرم كني . با اينترنت . با فيلم و سريال و بازي كامپيوتري و ... . يه وقت هايي بري پياده روي . اگر كرونا نبود و باردار هم نبودي ميتونستي بري باشگاه يك ماهه 10 تا دوست و رفيق پيدا ميكردي .