2777
2789
عنوان

متخصص زنان در مشهد

64 بازدید | 2 پست

سلام دوستای گلم

من هفته ۳۹ هستم درد هامم شروع شده متاسفانه دکترم مسافرت دکتر خوبی که تو بیمارستان رضوی بشینه سراغ دارید که دلسوز هم باشه بیاد سر زایمان

راستش من دکتر متخصص زنان خیلی خوب میشناسم ولی مشهد نیست متاسفانه نهران و اهوازه. دکتر کیمیا قاسمی ولی مشاوره آنلاین داره نمیدونم میتونه کمکتون کنه یا نه ولی لینک مشاوره آنلاینش رو میزارم براتون

https://mavarateb.com/doctor/دکتر_کیمیا_قاسمی

ای وای برو بنت الهذی دکتر امیری عالیه دکتر منم ایشونن..رضوی فقط اسم بیرون کرده انچنان خوب نیس ولی بنت الهدی خیلیا راضی بودن

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.