2777
2789

بچه ها من ابروهای افتاده ای داشتم که کلا فرم چشمها و صورتم رو بدجور نشون میداد.بعد به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم دکتر بهم یه نوع لیفت به اسم لیفت چشم گربه ای رو پیشنهاد داد.من قبلا اسمشو شنیده بودم فکر میکردم سوسول بازیه اما برای کسی که واقعا ابروهاش حالت افتاده داره عالیه.عوارض خاصیم نداره یکم ورم هست که در عرض10 روز شایدم کمتر میخوابه

من قبل عید انجام دادم الان دوماه که میگذره نه بدجور شده و نه عوارض خاصی داشته

اگه ابرو های افتاده دارید یه راه حل عالیه

هرکسی سوالی چیزی داشت تا اونجا که بتونم راهنماییش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیه ها کجا خورده کنار ابرو ؟ هزینه چقدر شد 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

میشه عکس قبل و بعدش رو بزاری عزیزم 

من خیلی تو فکر انجام این کارم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
دوست عزیز برگشت داره یا نه؟

بوتاکسه دیگه هر 7-8ماه تمدید داره ولی کلا دیگه هیچوقت حتی اگه تمدید هم انجام ندی به حالت اول که ابرو ها افتاده اس برنمیگرده. تمدید فقط خوش حالت ترش می کنه. البته هزینشم بالا نیس واقعا 

من خودم دغدغه اینو داشتم که برای تندید چقدر باید هزینه کردو...

اما اصلا دوزی که برا تمدید استفاده میکنن زیاد نیس

حالا من برای همین لیف ابروهام کلینیک ساتینا رفتم میخوای بازم تماس بگیر بپرس اونا باز بهتر راهنماییت میکنن

02177722616 – 02177722667

هزینه چند

الان نمیدونم اونموقع من فکر کنم 600یا500انجام دادم.ولی اگه الان میخوای بپرسی من همینجا که رفتم شمارشو میدم زنگ بزن دقیق بپرس

کلینیک زیبایی ساتینا02177722616 – 02177722667

بعدش افتاده تر نمیشه؟

نه اتفاقا خوبیش اینه که اگه حتی تمدید هم نکنی به حالت اول خودش برنمیگرده

اگه تمدید کنی فقط خوش فرم تر میشه

مث بادکنک نیس که خالی شه جمع بشه و...