2777
2789

سلام دوستان عزیز،ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید 😚 میخاستم بدونم که تحت نظر کدوم دکتر بودین و اینکه کل پروسه چقد زمان برد؟تصمیم گرفتم برم واس ای وی اف 

خدایا شکرت 🌱

لایکم کن

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم ، ۹۹ باردار شدم ولی نموند !! خیلی کم پلی کیستیکم ، ولی دیگ تا الان نشده،همسرمم هیچ مشکلی ندا ...

اهان عزیزم توکلت به خدا باشه. گفتی ابن‌سینا و ای‌وی‌اف فک کردم اندومتریوز داری

توکل به خدا♥️
عزیزم پلی‌کیستیک مگه با دارو و اصلاح تغذیه درست نمیشه؟ چرا ای‌وی‌اف؟

هر کاری شما بگی کردم، وزن کم کردم، اصلاح سبک کردم ،طب سنتی رفتم ولی نمیشه دیگ 🥲 حتی ابن سینا ازمایش اسپرم همسرمو خیلی تعریف کرد ک خوبه، خودمم با دارو کلی فولی خوب دارم 

خدایا شکرت 🌱

ببخش گلم ابن سینا تو صادقیه؟من واسه زایمان میخوام برم استارتر خوبه؟؟رفتی

ن خیابونه شریعتیه مرکز ناباروریه، واس زایمان والاع اطلاعاتی ندارم ولی واس سونو و کارای دیگ ک رفتم خیلی دقیق و خوب بود 

خدایا شکرت 🌱

هر کاری شما بگی کردم، وزن کم کردم، اصلاح سبک کردم ،طب سنتی رفتم ولی نمیشه دیگ 🥲 حتی ابن سینا ازمایش ...

شاید از استرس باشه عزیزم، آرامش خودتو حفظ کن. انشالله درست میشه. توکل به خدا. خدا بزرگه

توکل به خدا♥️