2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ محبتی نمیکنه بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 42 پست
فکر خیانت  فکراینکه تو نظرش زشتم کمم اعتماد ب نفسم نابود شده افسرده شدم.هنش بغض و گریه دارم ...

اره خیانت ، همچنین جدایی ، همچنین هر راهی برای عذاب دادنش ، خودمو ب بیخیالی زدن و هزار راه دیگه که به زندگیم لطمه میزنه

چقد خصوصیات همسر منو داره

شرایط خیلی سختیه  اگه میخوای که به زندگیت ادامه بدی سعی کن وابستگیه عاطفیتو بهش کم کنی ! تو ای ...

من شاغلم.موقعیت بدیم ندارم

حتی یبار گفت تو موقعیت برا هر پسری خوبه اما من دنبال موقعیت نیستم الان.منظور حرفاش این بود عاشقت نیستم دیگه😔

من خیلی احساساتیم.بعد یسری مسائلم زودرنج و عصبی شدم.منم سعی میکنم دورباشم ازش ولی اصلا براش مهم نیس.چندساعتم تواتاق باشم نمیاد ببینه زنده ام یا مرده

میگم بیخیال باشم ولی ازطرفی میگم پس چرا ازدواج کردم اینا حق منه.چون من زنشم

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیانت ، همچنین جدایی ، همچنین هر راهی برای عذاب دادنش ، خودمو ب بیخیالی زدن و هزار راه دیگه که ب ...

منم دقیقا....ولی نه محبت روش ج میده نه بیمحلی

نزدیکش میشم سریع میگه نکن خودشو میکشه کنار

بی محلیم میکنم اصلا توجهش جلب نمیشه

اخ کاش میشد این مردا رو ولشون کرد و بی خبر برای همیشه رفت تا داغ ادم بمونه رو دلشون

خیلی دوس دارم.اگه یسری ترسا تو وجودم نبود حتما همین الان میرفتم

خیلی دوس دارم.اگه یسری ترسا تو وجودم نبود حتما همین الان میرفتم

میدونم عزیزم این ترسا اکثر مطلق خانما رو به زور تو زندگی نگه میداره که براشون زجراوره و روز به روز عزت نفس ادم رو بیشتر از قبل پایین میارا

خب خداروشکر که شاغلی 

چطور این رفتارشو دوران نامزدی بروز نداده ؟!

یه چیزی بهت بگم شاید خیلیا مخالف این نظر من باشن ولی خب نظر شخصیه خودمه هیچ مردی ارزش اینو نداره که خودتو شش دونگ براش بذاری اگه فک میکنی به هیچ عنوان درست بشو نیست جدا شو !

البته اگه شرایط مالیت بهت این اجازه رو میده که بتونی تنها زندگی کنی و دوباره پیش خانوادت برنگردی !!!!

منم دقیقا....ولی نه محبت روش ج میده نه بیمحلی نزدیکش میشم سریع میگه نکن خودشو میکشه کنار بی محلیم ...

شغلت چیه ؟ زیبایی داری ؟ چرا فکر میکنی یهو اینجور شده اهل خیانت و این چیزا هست یا نه ؟ نگاهاش به جنس مخالف چجوریه ؟

بعضی مردا یهو ازت دور میشن چون تازه میفهمن این تیپ ادم رو دوست ندارن یه مدل دیگه به دلشون مینشینه ، 

کار بدی نکردی که از اونجا کینه به دل گرفته باشه ؟

ببین با این چیزاییکه گفتی نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی امثال این تیپ مردا درست بشو نیستن اگه ام بخوای به زور مشاورو این برنامه ها درستش کنی خیلی جواب نمیگیری چونکه بصورت تصنعی و زودگذر درست میشه 

ابراز عشق و محبت به یک زن اونم اوایل ازدواج یه چیز ذاتی و درونیه !

با مشاوره و این صوبتا درست شدنی نیست !

به طور جدی به جدا شدن فکر کن !

شاید من جز معدود افرادیم که به مشاور اعتقادی ندارم 

حالا شما امتحان کن شاید باز جواب گرفتی

خب خداروشکر که شاغلی  چطور این رفتارشو دوران نامزدی بروز نداده ؟! یه چیزی بهت بگم شاید خیلیا ...

خودمم وقتی منطقی فکرمیکنم بخودم میگم من لیاقت محبت دارم.نباید اینجوری بامن رفتار بشه

اما دوسش دارم و این فکر ک بعداز من باکس دیگه ازدواج کنه داغونم میکنه

شغلت چیه ؟ زیبایی داری ؟ چرا فکر میکنی یهو اینجور شده اهل خیانت و این چیزا هست یا نه ؟ نگاهاش به جنس ...

منظور حرفاش دقیقا همینه ک تیپ منو دوس نداره.اما ما درسته تازه دوماهه اومدیم خونمون اما ۷ ساله باهمیم

چطور بعداینهمه سال نفهمیده من چجوریم.من ک عوض نشدم.اما اونه ک عوض شده.ادم زرنگیم هس .پس ازروز اول فهمیده من چجور ادمیمم ک ۷ سال ادامه داده عاشقانه

اره همه میگن ک خوبم

بعد یسری مسائل ک باعثش خودش بود و زندگیمون رو ازهم داشت میپاشید ازم کینه داره.😅دنیا برعکس شده

با زنا راحته.

منظور حرفاش دقیقا همینه ک تیپ منو دوس نداره.اما ما درسته تازه دوماهه اومدیم خونمون اما ۷ ساله باهمیم ...

بعضیام اوایل زندگی میخان خودی نشون بدن خودشونو میگیرن ببین عیب از اینجا نیست

خب تیپتو تغییر بده سلیقه ادما فرق میکنه 

اگه چشمش دنبال کس دیگه ای نیست ، یمدت ببین چجوری دوست داره همون مدلی براش باش تغییر میکنه یا نه 

ببین با این چیزاییکه گفتی نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی امثال این تیپ مردا درست بشو نیستن اگه ام بخوا ...

خیلی فکر میکنم.اما دوسش دارم.یاد تلاشایی ک برااین زندگی کردم میفتم ک این اقا از صفر ب همه چی رسید حالا فکرمیکنه من براش کمم

من برم اونوقت کسی ک دوسش دارم و زندگی من مال یکی دیگه بشه! من سالها با بی پولیش ساختم حالا یکی دیگه بیاد رااااحت و بدون دغدغه حالشو ببره.مشاور بد نیس بنظرم.اما انقد بی روح و افسردم ک حال مشاوره هم ندارم