2777
2789
عنوان

از خدا خیلی دلگیرم خیلی بی رحم هست

1846 بازدید | 83 پست

این همه ظلم فساد بی عدالتی که خدا توسط بنده هاش رو زمین به وجود آورده یعنی عذاب یعتی که چی آخه لذت میبره بعضی بنده ها ش دارن زجر میکش روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنن

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 

منممممممممم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از امام حسین علیه السلام بیشتر نیستیم

پس خداوند بنده های خالص و دوست‌داشتنی شو امتحان میکنه 

ندیدی چجوری شهید شد؟ 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

عجب! 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

کفر نگین. استغفار  کنین.الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه هم وفرجه ال محمد. استغفروالله ربی وتوبو الیه

به شیطان دعوت نامه نفرسید 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

مطمئن این حرف رو هیچ انسان تاریخ سازی نگفته.

این حرف یک آدم پای تلوزیون ، خوابالو، اینترنت گرده که نشسته معجزه بشه.

پا شو برو در خونه رو جارو کن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
استغفرالله شیطون لعنت کن

اگه حال روز بدی که من دارم داشتی این حرف نمیزدی تایپ کردن که خدا بدونه چقدر بی رحم هست 

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم