عاشق یه نفر بودم ک فک میکردم اونم عاشقمه یه سال هس که کات کردیم فک میکردم بعضی وقتا چیزی میزاره حال خرابیاش سر منه مث من که یه سال تمام حال خرابی اونو کشیدم نگو رفته با یه نفر دیگه و دختره بهش خیانت کرده🥲حالم از خودم و سادگیم بهم میخوره نمیدونم چیکار کنم با کی حرف بزنم تنها جایی که به فکرم رسید اینجا بود خیلی حالم بده انقد بد که منی که از دود متنفر بودم امروز یه بسته سیگار گرفتم که بلکه آروم شم🖤
نه هیچی فک میکردم اونم دوسم داره ولی سر کس دیگه حال خرابی داشت میکشید
واقعا فکر کردی فقط خودت این دردو کشیدی؟! خیلی از ماها تجربه ش کردیم و میکنیم! اینا درسهای ارزنده معلم روزگاره ازش درستو بگیر و بگذر ارزش گیر کردن و غصه خوردن و سیگار کشیدن نداره😂
بخاطر اینکه چرا ولم کردو اینا ناراحت نیستم بخاطر این ناراحتم که چرا انقد سادم من
بیخیال خواهر هممون گاهی ساده میشیم.گاهی خنگ.سرتو گرم کن به کلاسای مختلف که علاقه داری من الان تو 29سالگی تازه دارم میرم کلاساهای که بهشون علاقه داشتم.زندگی ارزش نداره بشینی غصه بخوری.من سه سال عمرمو پای کسی گذاشتم که روزی که کات کردم انگار از خداش بود رفت و پشت سرشو نگاه نکرد من هم گاهی ناراحت حروم شدن اون سه سال میشم.ولی بازم میگم شکر که اون موقعه شناختمش و جلوتر نرفته بودم.