2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم چیکار کنم این لکه ی ننگو از زندگیم پاک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 22 پست
نه هیچی فک میکردم اونم دوسم داره ولی سر کس دیگه حال خرابی داشت میکشید

واقعا فکر کردی فقط خودت این دردو کشیدی؟! خیلی از ماها تجربه ش کردیم و میکنیم! اینا درسهای ارزنده معلم روزگاره ازش درستو بگیر و بگذر ارزش گیر کردن و غصه خوردن و سیگار کشیدن نداره😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من بودم خوشحال میشد که یکی بد حالشو گرفته و اینجوری بهمش ریخته.حق منو ازش گرفته.لبخند بزن چوب ...

بخاطر اینکه چرا ولم کردو اینا ناراحت نیستم بخاطر این ناراحتم که چرا انقد سادم من

بخاطر اینکه چرا ولم کردو اینا ناراحت نیستم بخاطر این ناراحتم که چرا انقد سادم من

فدای سرت که رفت اینجورادمی همین بهترکه بره حالاخوبه خداجوابشوداده وطعم خیانت وچشیده خودتوبخاطرهمچین ادمی ازارنده سعی کن ازاین اتفاق درس بگیری وبه هرکسی زوداعتمادنکنی

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

بیخیال خواهر هممون گاهی ساده میشیم.گاهی خنگ.سرتو گرم کن به کلاسای مختلف که علاقه داری من الان تو 29سالگی تازه دارم میرم کلاساهای که بهشون علاقه داشتم.زندگی ارزش نداره بشینی غصه بخوری.من سه سال عمرمو پای کسی گذاشتم که روزی که کات کردم انگار از خداش بود رفت و پشت سرشو نگاه نکرد من هم گاهی ناراحت حروم شدن اون سه سال میشم.ولی بازم میگم شکر که اون موقعه شناختمش و جلوتر نرفته بودم.

بیخیال خواهر هممون گاهی ساده میشیم.گاهی خنگ.سرتو گرم کن به کلاسای مختلف که علاقه داری من الان تو 29س ...

منم یه چیز تو مایه های توام منم ۳سال بااین بودم حالم فوق العاده بده ولی یه حس آسودگی دارم تا الان منتظرش بودم ولی مثل اینکه قبول کردم همه چی تموم شده