2777
2789

عاشق یه نفر بودم ک فک میکردم اونم عاشقمه یه سال هس که کات کردیم فک میکردم بعضی وقتا چیزی میزاره حال خرابیاش سر منه مث من که یه سال تمام حال خرابی اونو کشیدم نگو رفته با یه نفر دیگه و دختره بهش خیانت کرده🥲حالم از خودم و سادگیم بهم میخوره نمیدونم چیکار کنم با کی حرف بزنم تنها جایی که به فکرم رسید اینجا بود خیلی حالم بده انقد بد که منی که از دود متنفر بودم امروز یه بسته سیگار گرفتم که بلکه آروم شم🖤

😔😔😔چقد بد تو اون مدت پیامی چیزی بین تون رد و بدل میشد

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بخاطر کسی که سریع ولت کرده رفته با یکی دیگه به خودت آسیب میزنی؟ تو ارزشت خیلی بیشتر از ایناست

سریع نه ۳سااال باهم بودیم اونموقع که باهم بودیم هیچی نداشت دو قرون که اومد کف دستش خدا رو بندگی نکرد ازین رو به اون رو شد

ی نخم بده اینور 😑

😂

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

اسی ببخشید 

دوستان لطفا بیاید تاپیک اخرم🥺🥺

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
سریع نه ۳سااال باهم بودیم اونموقع که باهم بودیم هیچی نداشت دو قرون که اومد کف دستش خدا رو بندگی نکرد ...

پس ارزششو نداره 

من وقتی کات میکردم ناراحتیمو با ورزش کردن  خالی میکردم

توصیه میکنم توهم امتحانش کنی هم سالمه هم از لحاظ احساسی انرژی منفیت رو تخلیه میکنی

some mistakes get made that's alright that's okay