2777
2789

سلام دوستای عزیزم 🌹

اول ازهمه بگم که نمیدونم امشب اخرین سحره یافردا اماخوب فکر نمیکنم خیلی فرق کنه 😊

بیاید برای هم دیگه دعا کنیم حاجت هاتون رو اگه دوست داشتید بگید برای هم دعا کنیم و امین بگیم ایشالا که خداوند به حق همین ماه عزیزش گره از تمام مشکلات برداره التماس دعا🤲🤲

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد و آل محمد

خوشبختی و سلامتی آینازم و ما

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ایشالا که خودم وتمام خانوم های منتظر دامنشون سبز بشه خداوندا خودت کمکمون کن 

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

واسه سلامتی و ارامش خودم و خانوادم دعاکنید 

دعاکنید ان شاءالله مامان بشم به زودی و سلامتی و دل خوش 

دعاکنید خدا یه شغل خوب و همسر خوب نصیب همه ی جوونا و برادر من کنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
انشالله حاجت همه روا بشه. و سال بعدتوی همین تاپیک از برآورده شدن آرزو هاتون بگید 

ایشالا گلم حتمی🥺🥺

کارمون اوکی بشه  مامان شم اسمم زهراست ممنونم 😓😓😓😓😓🥺

ایشالا

سلام عزیزم 

طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق

امیدوارم همه حاجت روا بشن 

ان شاءالله خدا بهترینارو برا همه بخواد

میشه لطفا دعا کنین منم به آرزوهام برسم 

التماس دعا دارم از همه دوستان