2777
2789
عنوان

حساسیت زیاد خیلی زیاد

144 بازدید | 16 پست

خانوما سلام من تقریبا ۷ ساله ازدواج کردم

مشکلم حساسیت زیاد روی همسرمه ینی اگه کسی باهاش حرف بزنه یا شوخی کنه منظورم کسی جز مادرش و خودم و مامانمه نمیتونم تحمل کنم ناراحت میشم شغلش فروشندگیه مشتری خانوم زیاد داره اگه برم مغازه مشتری خانوم بیاد حساس میشم بهم برمیخوره شوهرم اهل هیچی نیست سالمه چشم پاکه مرد خانوادست خیلی زیادم دوسش دارم فکر میکنم این دوست داشتن باعث این مسئله هست ناگفته نماد شوهرم هم روی من خیلی غیرت دارع و حساسه ولی بد دل نیست اصلا

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من هم ۱۲ سال ازش جوون ترم هم قیافه و تیپم بد نیست و به روزم دلم نمیخواد شوهرم حس کنه این رفتارا از ضعف و خود کم بینی منه ولی چیکار کنم حساسم خیلی😓😓😓😓😓😓

اینجوری مدام تو شکی

بده خیلی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک ندارم اصلا حتی سر سوزن ولی حسودیم میشه کسی باهاش حرف بزنه شوخی کنه خودمونی بشه اذیت‌میشم

خب شکر پس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم اگه اهل کتابی کتابای روانشناسی زیاد بخون روی عزت نفست کار کن 

اگه بلد نیستی چه کتابایی حتما سرچ کن و یا فایل صوتی رو از castbox دانلود کن 

کتاب معجزه میکنه و یا توی تلگرام یا گوگل صحبتای مشاوره هارو دانلود کن گوش بده مثل دکترانوشه ، امیرشریفی توی زندگی زناشوییتون حرفاش معجزه میکنه 

اکانت دست سه (دختر) است
خب مشکل از خود شماست که زیادی حساسی حتما پیش روانشناس برو

حس میکنم از زیاد خونه موندن اینجوری شدم قبلا انقدر حساس نبودم ولی ناگفته نماند انقدر اطرافم راجب خیانت و این چیزا شنیدم روم تاثیر داشته

چون با چهار خط نوشتن شاید نهایتا یک ساعت اروم شی ولی اگر یک مدت کوتاه روی خودت کار کنی نتیجشو ببینی حتما ادامه میدی و به اون ارامش درونی که میخوای میرسی

اکانت دست سه (دختر) است
عزیزم اگه اهل کتابی کتابای روانشناسی زیاد بخون روی عزت نفست کار کن  اگه بلد نیستی چه کتابایی ح ...

ینی خودمم میگم‌نکنه عزت نفس و اعتماد بنفسم انقدر پایینه که اگه کسی با شوهرم یه کلمه حرف بزنه سریع حسودی میکنم و خودمو مقایسه میکنم باهاش

حس میکنم از زیاد خونه موندن اینجوری شدم قبلا انقدر حساس نبودم ولی ناگفته نماند انقدر اطرافم راجب خیا ...

خب نباید حساس بشی رو هر چی حساس شدی بدتر میشه

ریپ نزن