2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم امشب یه حرفی زد

555 بازدید | 40 پست

شوخی کردا ولی بعد این همه وقت عجیب بود

شوهر من از این اخلاق ها نداره خداروشکر که بگه اینجا برو نرو چیکار کن و از این حرفا

چون خودش دیده همیشه سنجیده رفتار میکنم یا هرچی خلاصه 

امشب قرار بود بریم‌ پیاده روی گفت خسته ام فقط بریم‌ دور بزنیم

بعد گفت بریم‌ فلان خیابون یکم راه بریم

موقعی که رسیدیم گفت یه کوچولو بریم برگردیم گفتم باشه 

گفتم اگر خسته ای من میرم‌یکم راه میرم میام شلوغ بود خیابونه پر از خانواده

گفت نه غیرتم اجازه نمیده منم خندیدم و باهاش شوخی کردم گفت باشه آقای غیرت مندم باهم‌ میریم

بعد گفت تو فکرت می رفتم اگه تنهایی میرفتی گفتم توچه فکری دیگه کش ندادیم

باز هم گفت بهش گفتم تو که از این اخلاقا نداشتی 

گفت دارم‌شوخی میکنم گفتم منم میدونم تو اینطوری نیستی و شوخی میکنی منم دارم شوخی میکنم

ولی من برعکس خانمای دیگه اصلا خوشم نمیاد

شوهر من هم اصلا اهل محدودیت نیست

راستش‌جدیدا تو شوهر کوچیک ما مسائل اخلاقی خیلی زیاد شده 

درسته اون شخصیتش نیست ولی دلم نمیخواد تاثیر بذاره

یکی اینکه من باید چیکار کنم

دوم اینکه اونجایی که گفت غیرتم نمیذاره من زدم به شوخی اینا نکنه بهش برخورده باشه البته اصلا چیزی نشون نداد

منم بی احترامی نکردم 

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

فک نکنم بخاطراون غیرت توعصبانی سه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دغدغه ت 🤦🤦

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!

حداقل نمیخندی  و به وخی نمیگرفتی.مردا اصولا دوس دارن نشون بدن رو هنسراشون غیرتین.منم خوشم نمیاد ولی واسه غرورشم شده هنیشه خودمو میزنم به غش و ضعف میگم خوبه که حواست بهم هست 

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏

خوب بنظر من مرد معنی بدی از غیرت نیس.مثلا مرد اگه غیرت داره وقتی با خانومشه کیسه ای وسیله ای دست خانومش نمیده یا اگه غیرت داره وقتی تا اونجا اومده نمیشینه تا شما تنها بری .چون با هم بودن باید خستگی رو بشوره ببره.ربطی به اینکه ازاد میزاردت هم نداره.ازاد مال وقتی هس ک نیس.البته نظر منه

خوب بنظر من مرد معنی بدی از غیرت نیس.مثلا مرد اگه غیرت داره وقتی با خانومشه کیسه ای وسیله ای دست خان ...

آره خب

من یه لحظه بد برداشت کردم

حرفش درست بود تا وقتی اون نباید میذاشت تنها باشم

باهام حتی کم اومد 

بد واکنش‌ نشون دادم؟

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو