2777
2789
آره بابا  اینقدر غصه میخوردم میرفتم جایی میدیم دوست و فامیل کلی طلا دارن من هیچی ندارم با این ...

اره نیازم نیست بدونن طلاست یا بدله 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببخش تاپیک زدم صدام زدن رفتم آره عزیزم۴۰۰تومن ماهانه پول توجیبی دارم که اونم در سال میشه ۴میلیونو۸۰۰ ...

با ۴۰۰تومن میتونی سکه پارسیان بخری هر ماه و پس انداز کنی برای خودت

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا از طلا خوشم نمیاد اگه قرار باسه روزی داشته باشمم ظریف میخرم فعلا فقط بدل دارم🤣😂

من مجرد بودم اصلاااا طلا دوست نداشتم متاهل شدم یهو عاشق طلا شدم🤣🤣🤣مجردی فقطططط بدل میخریدم 

عزیزدلم انشالله ک کلی طلا میخری..ولی همش خونه نباش نمیدونم چرا شرایط کارو نداری ولی درکل باید خودت ت ...

چیکار انجام میدین اخه خانوادم سخت گیرن بعد اینکه حقوقا خیلییی کم

اره نیازم نیست بدونن طلاست یا بدله    

فقط به مادر شوهرم  و خواهر شوهرم گفتم 

وضع مالی شوهرم خوب نیست 

گفتم بهشون که نگن وای زور میگه و....

و اینکه بدونن به خاطر پسرشون از خواسته ها و علایقم میگذرم.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

سلام...

عزیزم منم خیلی دلم طلا میخواست.

از ی صندق قرص الحسنه تو شهرمون وام گرفتم؛ و دو تا النگو سبک خریدم.

الان ۱۲ قسطشو دادم و ۸ قسطش مونده ک ان شاا‌... ان را هم مبدهم.

شما هم همینکارو کن.

سیاه نمیشه؟

نه فقط زرداش  بشه هم با هزینه ی کم بازم آبکاری میشن انگشتراش و زنجیراش با طلا مو نمیزنن حتما برو پیجش

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چیکار انجام میدین اخه خانوادم سخت گیرن بعد اینکه حقوقا خیلییی کم

من آرابشگرم تو لاین کاشت مژه و رنگ مو...

شغل های زنونه رو انتخاب کن ی هنری یاد بگیر ببین ب چی علاقه دادی..کلی حالتو عوض میکنه

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲
۴۰۰ تومن و ۲۰۰ تومنش رو هر ماه سکه پارسیان بگیر سر سال بفروش طلا بخر

سکه پارسیان به هرمقدار که پول داشته باشیم میشه خرید یا مثل ربع ونیم ی قیمت مشخص داره؟

بعد موقع فروش متضرر نمیشیم؟

سکه پارسیان به هرمقدار که پول داشته باشیم میشه خرید یا مثل ربع ونیم ی قیمت مشخص داره؟ بعد موقع فروش ...

معمولا  کمترینش ۲۰۰ هزار تومنه 

نه عین طلا 

وزنش روش چاپ شده 

به قیمت روز ازت میخرن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)