2777
2789
منم دلم‌ امشب گرفته خیلی زیاد    

من که امروز اخراج شدم حالم بده مجبورم کردن از کسی که دوسش دارم دور باشم پولم ندارم نیاز به پول دارم از طرف اطرافیانم تحت فشارم امروز کلی بهم توهین شد که از خجالت داشتم میمردم

دلم میخواد خودمو بکشم راحت بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتم از اینکه چرا قبولش کردم چرا ایقدر سرده💔

هههی ۳ هفته ای هست ندیدمش گف کات کنیم درصورتی ک این کات بشدت بنفع منه😔😭

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
من به نقطه ای رسیدم که حتی نمیخوام حرف بزنم  همین که یه گوشه بشینم و غرق در افکارم بشم و کسی ک ...

منم همینطور انقدر گاهی وقتا آدم از توضیح دادن خودش و اوضاعش خسته میشه ک حدو حساب نداره

مننننن یه دنیااا دلم گرقته صاحب خونع جوابمون کرده ۳۰ میلیون رهن داریم خونه پیدا نمیشه با مادرمو خو ...

انشالله مشکلاتت حل بشه عزیزم🙃

منم خستم خیلی خسته همش برمیگردم به گذشته به رویاهام فک میکنم که هیچوقت بهشون نرسیدم

منم 

یادم میا از سختیام داعون میشم😔

اگ سقفی بالا سرته ک مال خودتونه خداروشکر کن و خوشحال باش از یه ربطه سمی دور شدی تو لیاقت اینو داری ...

هههی😔 خداروشکر پول داره بابام ولی این دل وامونده پول و خوشی حالیش نمیشه خیلی درد دارم تحملش سخته عدابم میده کاش یکی بفهمه منو😔😭

هههی😔 خداروشکر پول داره بابام ولی این دل وامونده پول و خوشی حالیش نمیشه خیلی درد دارم تحملش س ...

من حدودا ی سال و چن ماه قبل داغون بودم الانم روزی نیس ک فک نکنم بهش ولی مثل اون روزا نیست اصلا