2777
2789
عنوان

بیایید برای حاجت رواییتون‌ سوره کوثر بخونم 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ازدواج و خوشبختی همه مجردا و در اخر خودم اسمم آمنه اس الهی حاجتروا بشی خودت♥

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤
مرسی مهربون انشالله خودت هم ب خواسته ت برسی

خواهش میکنم عزیزم...

انشاءالله عزیزم شماهم به حاجتتون برسید.. و بهترین ها برایتان رقم بخورد..

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
من ممنونم  خدا حاجت شمارو هم بده

خواندم حاجت روا بشید عزیزم..

انشاءالله همچنین شما بزرگوار..

حاجتروابسی

برا رونق کارم بخون ایشالا از لحاظ مالی پیسرفت کنم 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
ان شاءالله حاجت روا بشی برای اینکه امسال پزشکی قبول بشم برام بخون مرسی فاطمه هستم

سپاسگزارم عزیزم انشاءالله که همیشه از خدا هرچه بخواهید نصیبتان کند . و بهترین ها برایتان رقم بخورد..خواندم حاجت روا بشید عزیزم..التماس دعا

استارترعزیزم خاهش میکنم برام دعا کن امسالدبه هدفم برسم اسمم مریم

انشاءالله به هدفتان برسید ... و از خدا هرچند چیزی میخواهید نصیبتان بشود‌. خواندم حاجت روا بشید عزیزم..التماس دعا